Deze 5 nieuwe features gaan FIFA 19 nog beter maken

FIFA 19 komt over ruim anderhalve maand uit en zit natuurlijk weer bomvol met nieuwe mogelijkheden ten opzichte van FIFA 18. Dit zijn wat ons betreft de vijf beste nieuwe features die FIFA 19 weer een stuk leuker gaan maken dan zijn voorganger.

1. Control Finishing

In de afgelopen FIFA’s was het misschien net iets té makkelijk om goals van afstand te scoren. Dat wordt met Control Finishing net een stukje lastiger gemaakt. Door deze toevoeging bepaalt ook je timing je kans van slagen bij een schot op doel. Daardoor vallen misschien wat minder spectaculaire goals, maar als ze vallen, geven ze ook een stuk meer voldoening!

2. House Rules

FIFA is natuurlijk een hele leuke game, maar het kan een beetje eentonig worden. Daarom hebben we nu de spelmodus House Rules om voor wat afwisseling te zorgen. Door House Rules kun je speciale regels instellen die het spelletje net wat interessanter maken. Een van de al onthulde House Rules is bijvoorbeeld dat je alleen met kopballen en volleys mag scoren. Leuk om je vrienden mee uit te dagen!

3. Champions League en Europa League

Waar we het in FIFA 18 moesten doen met slappe aftreksels van de Champions League en Europa League, krijgen we in FIFA 19 de real thing. Dat betekent dus alle officiële graphics, animaties en jawel, zelfs de officiële hymne. Meezingen dus terwijl jouw team het veld betreedt!

4. Betere menu’s

Het klinkt als een kleine verandering, maar de menu’s in de afgelopen FIFA’s konden best wat onhandig en vervelend zijn. Met de nieuwe menu’s lijkt het erop dat het veranderen van je tactiek en je formatie een fluitje van een cent wordt. Handig!

5. Nieuwe Icons (Cruijff!)

In FIFA 19 is er in Ultimate Team ook plaatsgemaakt voor een paar gloednieuwe Icons. Een paar van die legendarische voetballers zijn pas net gestopt, zoals Frank Lampard en Steven Gerrard, terwijl legendes als Eusébio en Rivaldo hun beste dagen decennia geleden beleefden. Maar de nieuwe Icon waar wij het meeste naar uitkijken, is natuurlijk onze eigen Johan Cruijff. Dat wordt vast de kers op de taart van menig Ajax-team!

Reageer op artikel:
Deze 5 nieuwe features gaan FIFA 19 nog beter maken
Sluiten