Vechtsport 16 okt 2018 Jelle van Es

50 Cent heeft twee miljoen dollar over voor Khabib Nurmagomedov

Zo’n twee jaar geleden ging de rapper 50 Cent failliet, nadat hij wat foute zakendeals had gemaakt. Hij wilde met een partij een lijn aan headsets op de markt brengen, maar dat liep niet helemaal lekker, waarna hij het in zijn eentje ging doen. Als gevolg daarvan werd hij aangeklaagd, moest hij een enorme schadevergoeding betalen en zat hij aan de grond. Inmiddels zijn we verder en gaat alles weer goed met 50 Cent. Vandaag de dag werkt hij onder andere samen met MMA-organisatie Bellator en heeft hij Khabib Nurmagomedov twee miljoen dollar geboden om voor hen te gaan vechten.

Khabib Nurmagomedov naar Bellator?

Khabib Nurmagomedov heeft onlangs Conor McGregor in een episch gevecht verslagen, maar ging daarna nogal door het lint. Als gevolg daarvan kan hij nu zijn titel en het prijzengeld kwijt raken, om nog maar te zwijgen over een eventuele schorsing. 50 Cent speelt daar zodoende handig op in met deze handreiking.

Hij deed een zelfde soort oproep via Instagram, waar Khabib Nurmagomedov op reageerde met een simpele ‘stuur me de locatie’, waarna 50 Cent zei dat hij wel een privé vliegtuig zou sturen.

Bellator, die gezien wordt als de op één na grootste organisatie na de UFC (met een groot verschil overigens), is niet de enige kaper op de kust. Volgens Khabib Nurmagomedov zou ook de WWE wel met hem in zee willen gaan. Of hij dat ook gaat doen is het tweede. Waar de UFC een vechtsport is, daar is de WWE meer entertainment en op het eerste gezicht is dat niet echt iets dat bij Khabib Nurmagomedov past.

Reageer op artikel:
50 Cent heeft twee miljoen dollar over voor Khabib Nurmagomedov
Sluiten