Rugby 19 sep 2018 Jan De Raab

Slinkse American Football-speler scoort geniale touchdown

Het college football seizoen is amper begonnen en wellicht is de mooiste actie van het hele seizoen al gespeeld. Verantwoordelijk voor dat feit is Keegan Brewer. Het gebeurde in het eerste kwart van de wedstrijd in Noord-Texas. In Arkansas trapte Blake Johnson een lage punter naar de Noord-Texas 10 yard lijn. Keegan Brewer stond klaar om het karwei af te maken op een intelligente manier. Door goed gebruik te maken van zijn lichaam wist hij de indruk te wekken niet de intentie te hebben om terug te keren naar de zijlijn. Het team van Mean Green kon op die manier profiteren van de verwarring die was ontstaan.

Kegan Brewer eist hoofdrol op in college football wedstrijd

Alleen de scheidsrechters en Brewer zelf waren blijkbaar op de hoogte dat hij niet echt de vangst van de bal had aangegeven. Bekijk het bewuste moment in onderstaande video.

FB: Keegan Brewer wins Special Teams Player of the Week – Wk3

Uploaded by MeanGreenSports on 2018-09-17.

Hoofdrol voor Mason Fine

Een andere hoofdrol was weggelegd voor Mason Fine. Hij wierp in totaal een afstand van 444 yards en scoorde drie touchdowns in de wedstrijd van de Mean Greens tegen SMU op zaterdag 15 september. Het niet de eerste keer dat Mason een bijzondere prestatie wist neer te zetten. Hij ving 108 maal de bal en maakte in totaal 1.636 yards en 24 touch down’s in 2015 toen Lake Dallas de halve finale bereikte.

Reageer op artikel:
Slinkse American Football-speler scoort geniale touchdown
Sluiten