Mario Balotelli steekte de draak met Manchester United na hun verlies tegen City

Manchester City mocht gisteren met de punten en het recht om op te steppen naar huis na de derby tegen stadsgenoot Manchester United. The Citizens waren in het Etihad Stadium duidelijk de sterkere ploeg en wonnen de wedstrijd met 3-1. Manchester United moest het doen zonder aanvoerder Paul Pogba en de mannen van Mourinho speelden een hele zwakke wedstrijd. Na de derby hadden veel mensen natuurlijk een hoop te zeggen over de wedstrijd tussen de twee rivalen. Ex-Manchester City speler Mario Balotelli was er daar één van.

Again and again

Met de overwinning pakt Manchester City de toppositie in de Premier League terug van Liverpool en plaatste daarna een foto op hun officiële Instagram account. De foto, waarop een van de doelpuntenmakers Sergio Aguero te zien was, werd al snel overspoeld met likes en reacties. Een van die reacties kwam dus van niemand minder dan Mario Balotelli. Zijn reactie was als volgt: “Once a blue always a blue!!! Man utd LOL AGAIN AND AGAIN!” 

Typisch Mario

Een pijnlijke uithaal naar The Reds van de huidige aanvaller van OGC Nice. Balotelli heeft zijn stempel gedrukt op de derby tijdens zijn tijd in de premier league met zijn aparte manieren om doelpunten te vieren. Een voorbeeld hiervan is na zijn doelpunt in de beroemde 6-1 overwinning van City in 2011 , waar hij de boodschap ”Why always me?” onder zijn shirt had staan. Zijn reactie komt dan ook niet als verrassing.

Balotelli was niet de enige

Balotelli was niet de enige die uithaalde richting Manchester United. Kyle Walker, de rechtsback van Manchester City, plaatste meteen na de wedstrijd een gedicht op zijn Twitter.

Manchester United blijft dankzij het verlies vooralsnog steken op een 8ste plek en ontvangt over twee weken Crystal Palace. Manchester City maakt zich op voor een uitwedstrijd bij West Ham waar ze zullen proberen hun koppositie te versterken. Lezen over een andere klassieke derby? Lees dan hier wat het treffen tussen Boca Juniors en River Plate zo speciaal maakt.

Reageer op artikel:
Mario Balotelli steekte de draak met Manchester United na hun verlies tegen City
Sluiten