Kijktip: voetbalserie Becoming Champions op Netflix

Onlangs bespraken we nog 10 films op Netflix die je als sportliefhebber gezien moet hebben. Mocht je nou meer van de series zijn of gewoon naar wat extra sportvertier zoeken, dan heeft de Amerikaanse streamingdienst sinds kort wat nieuws. De nieuwe serie Becoming Champions is namelijk sinds 24 augustus te zien op Netflix.

Elk succesverhaal in Becoming Champions te zien

Deze serie vertelt de verhalen achter alle landen die ooit het WK voetbal hebben gewonnen. Dat waren er tot nu toe acht: Brazilië (5x), Duitsland, Italië (4x), Uruguay, Frankrijk, Argentinië (2x), Spanje en Engeland (1x). Becoming Champions vertelt de verhalen achter de successen van deze ploegen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de persoonlijke verhalen achter de grootste sterren van elk elftal en wat hun geschiedenis is. Het geheim van het succes van elke natie wordt uiteengezet door de grootste sterren en beste experts van elk land.

De serie is op Netflix te kijken en bestaat uit negen afleveringen. De eerste acht afleveringen behandelen telkens één land dat het WK gewonnen heeft. De laatste episode, From The Bench, kijkt meer naar de landen zelf en naar de cultuur achter de successen.

Reageer op artikel:
Kijktip: voetbalserie Becoming Champions op Netflix
Sluiten