Voetbal 14 sep 2018 Marlon Labrie

Opmerkelijk: Te laat komen bij Watford FC kost je 112 euro per minuut

Je leest het goed, te laat komen bij de Engelse voetbalclub Watford FC kost een speler, die bijvoorbeeld te laat is voor training, omgerekend 112 euro! Sta je bijvoorbeeld een half uurtje in de file dan kost dat geintje je al snel 3.360 euro! Ondanks dat de mannen bij Watford natuurlijk genoeg verdienen kunnen de “te laat” boetes over het jaar genomen flink oplopen. Maar waarom die boetes?

Watford FC

Watford doet het lekker in het nog prille Premier League seizoen. Het won ieder competitie duel en staat gedeeld eerste met Liverpool en Chelsea. Een mooie plek voor de nummer veertien van vorig seizoen. Het team met Daryl Janmaat als vaste waarde draait goed en wil dat vast houden. Daar heeft nieuwe coach Javier Garcia (oud ex-coach van Malaga en Rubin Kazan) wat op gevonden.

Spits Roy Deeney vertelde aan BBC Sports dat de nieuwe manager/coach dit jaar de boetes heeft opgesteld. Coach Garcia heeft de boetes erg hoog gemaakt, waarvan de hoogste boete die voor te laat komen is. Volgens Deeney zorgen spelers Abdoulaye Decoure en José Holebas ervoor dat de boetepot lekker gevuld wordt dit seizoen. En ook Decoure geeft toe dat hij wel eens te laat is. Je moet gewoon op tijd komen van de trainer. Volgens Deeney komen er best wel eens wat spelers te laat wat betekent dat aan het einde van het seizoen de boete pot lekker vol zit!

Een echte kraker

Watford kreeg het in de vorige speelronde voor elkaar om titelfavoriet Tottenham Hotspur in eigen huis met 2-1 te verslaan! Dit liet zien dat Watford ook van de grote jongen kan winnen en misschien wel voor een sensatie kan gaan zorgen dit seizoen. Watford wil nog niet vergeleken worden met het Leicester City van 2015/2016 dat verrassend de landstitel greep. Decoure neemt afstand van de vergelijken, “we zijn vier duels onderweg, dat is niets. We zijn niet het nieuwe Leicester. We willen in de top tien eindigen. We hebben vorig seizoen fouten gemaakt en nu willen we sterker zijn”

Ondanks de hoge boetes gaat het lekker met Watford FC. Komende zaterdag spelen ze een echte kraker, in eigen huis tegen Manchester United om 18:30 en de wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport.

Meer voetbalnieuws vind je hier.

Voetbalzone

Reageer op artikel:
Opmerkelijk: Te laat komen bij Watford FC kost je 112 euro per minuut
Sluiten