Voetbal 21 sep 2018 Marlon Labrie

Bizar! Dolblije speler beland in stadiongracht

Het is herkenbaar, je schiet de o zo belangrijke winnende goal binnen en wil deze uitgebreid vieren met de fans. Een mooi tafereel. Erg leuk voor de fans en het geeft de spelers energie. Alleen was de uitvoering van de middenvelder van FC Zurich wat minder goed, het liep wat anders dan gedacht.

In de stadiongracht

In het UEFA Europa League duel tussen AEK Larnaca en FC Zurich scoorde Zurich middenvelder Benjamin Kololli de 1-0 in de 61e minuut door middel van een penalty. De middenvelder rende euforisch naar de meegereisde fans van FC Zurich. Hij sprong behendig over de reclame borden en dacht daarna nog even over een betonnen muurtje te springen om bij de fans te komen. Alleen wist de voetballer niet dat er achter het betonnen muurtje een stadiongracht lag…. Daar sprong Kololli vol in en verdween even uit beeld. De fans en de spelers van Zurich schrokken zich rot, maar gelukkig was er niets ernstig gebeurd. De Kosovaars international werd door stewards weer het veld opgeholpen en de speler kon de wedstrijd weer hervatten. De speler was wel behoorlijk geschrokken.

Bekijk het hachelijke moment hieronder.

Voetbal Inside on Twitter

Je scoort en dan…. BAM! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #UEL #voetbalinside https://t.co/OvPtJIxJsc

Benieuwd naar meer mooie en ludieke Europa League momenten? Hier zie je de beste tweets over de eerste Europa League speelronde

VoetbalInside

Reageer op artikel:
Bizar! Dolblije speler beland in stadiongracht
Sluiten