Nieuws 22 nov 2018 Marlon Labrie

Black Friday: zo scoor je de beste sport deals

Black Friday staat voor de deur, de dag om goedkope deals te scoren en de gelegenheid om iets te kopen wat je al graag wil hebben. Er zijn vrijdag (en komend weekend) natuurlijk niet alleen maar tech deals te vinden. Ook op het gebied van sport kun je ook echt scoren! Wij van Resport hebben de beste Black Friday deals op het gebied van sport voor je op een rijtje gezet.

Black Friday voor sporters

Om de fanatieke sporters niet betreurd achter te laten zetten wij ons vandaag in voor sporters die wel wat nieuwe gear kunnen gebruiken. Of je nu nieuwe voetbalschoenen, scheenbeschermers of een nieuw racket nodig hebt. Die kan je dit weekend goedkoop scoren. Wij hebben de beste sportdeals op een rijtje gezet.

Adidas

Of je nu aan hardlopen, voetballen of fitness doet. Adidas is er voor iedereen. Van voetbalschoenen tot sportshirts tot sportleggings, je koopt het bij onze Duitse vrienden van Adidas. Dus ben je toevallig op zoek naar nieuwe Adidas gear? Scoor het dan dit weekend! Je krijgt van 21 november tot 25 november 30% korting op de gehele collectie en gratis verzending. Zo zijn je nieuwe voetbalschoenen een stuk goedkoper.

Black Friday

Nike

Ook de Amerikaanse sportketen Nike doet uiteraard mee met Black Friday. Net als Adidas hebben ze een grote collectie waarbij je voor iedere sport mooie artikelen kan scoren. Nike doet van 21 november tot 23 november 30% extra korting op de sale. Hierdoor kan je totale korting oplopen tot 58%, dat is lekker meegenomen. De deals vind je hier.

Nike Black Friday

Balr

Naast de echte sportmerken doet ook fashion (sport)merk Balr mee aan Black Friday. Tot maandag 26 november scoor jij 25% korting op een speciaal deel van de collectie. Meer over de deals vind je hier

Bever

We slaan de outdoor fanaten zeker niet over. Ook bij outdoorketen Bever zijn ze aan de slag gegaan met Black Friday. Bij Bever krijg je komend weekend 20% korting op alle Amerikaanse merken zoals The North Face, O’Neill, Eagle Creek en Columbia. De deals vind je hier

Under Armour

Ook voor de fitboys en girls zijn er mooie kortingen. Ook het merk Under Armour heeft mooie deals. Bij Under Armour krijg je komend weekend 30% korting op de gehele collectie, zo scoor je gemakkelijk nieuwe fitness kleding. De deals vind je hier.

Black Friday

Op zoek naar een nieuw horloge? Ook dat scoor je op Black Friday, check het hier.

Alle sport deals voor de zwarte vrijdag vind je hier.

Reageer op artikel:
Black Friday: zo scoor je de beste sport deals
Sluiten