Deze blowende krullenbol is hét nieuwe talent in de UFC

Zelden was het gezegde “Never judge a book by it’s cover” zo van toepassing als op Sean O’Malley. Deze krullenbol met spillebenen ziet er uit als een blowende tiener die de hele dag zit te gamen. Dat klopt ook allemaal, maar hij is daarnaast ook nog eens een zeer begenadigd UFC vechter. Zijn MMA record staat op 10-0 en met zijn aanvallende en bijzondere stijl trakteert hij de fans altijd op een spetterende show. Dit is er dus eentje om in de gaten te houden.

Van zijn tien partijen won hij er tot nu toe zes met een knock out. Slechts drie keer moest er een scheidsrechterlijke beslissing aan toe komen, en ook die wedstrijden won hij unaniem. Sean “Sugar” O’Malley gebruikt alle wapens die hij heeft. Stoten, trappen, knietjes. Alles om een knock-out te scoren of punten te pakken. Dat leverde al een aantal spectaculaire overwinningen op. Zo versloeg hij David Nuzzo met een spinning wheel kick.

“Sugar” Sean O’Malley Highlights (HD) 2018

All footage and rights belong to Zuffa LLC , UFC & WME-IMG Music- Lil Peep – Better Off Dying (Osla Trap Remix)

Al blowend naar de top van de UFC

Als je hem in de ring los ziet gaan, zie je een fantastische vechter. Op social media zie je ook zijn andere kant. Sean O’Malley is namelijk een groot liefhebber van wiet en dat deelt hij graag via Instagram. Zo vind je daar foto’s waarop hij aan het blowen is met Snoop Dogg en video’s waarin hij aan een waterpijp lurkt. Een beeld dat je totaal niet verwacht bij een topatleet, maar aan zijn prestaties is het zeker niet te merken.

-FREE BONG GIVEAWAY- It will be a new one and signed .I’m pumped to give this to one of you guys. I love my fans and all the support you guys give me . So excited to go out and perform under the UFC lights Dec 1st . Tag 2 friends that aren’t following me and I’ll put your name in the drawing for the bong . Goto Vapeworld.com and check out all the TPB bongs and a lot more bad ass stuff . Use code Sugar10 for 10% off everything . #followsuga #bong #weed #free #mma #ufc #easymoney #high #kush #sugashow #love #vapeworld #bongs #contest

3,702 Likes, 565 Comments – Sugar Sean O’Malley (@sugaseanmma) on Instagram: “-FREE BONG GIVEAWAY- It will be a new one and signed .I’m pumped to give this to one of you…”

Meestal vallen dit soort bijzondere vechters op in de lagere klassen en komen ze vervolgens te kort op het hoogste niveau. Tot zo ver geldt dat nog niet voor Sean “Sugar” O’Malley. Hij won namelijk zijn beide gevechten in de UFC. Dit deed hij tegen Terrion Ware en Andre Soukhamthath. Niet de meest aansprekende namen, maar het is een goed begin en hij is dus nog steeds ongeslagen.

Khabib vs. McGregor

Zijn volgende gevecht zal zijn tegen Jose Quinonez en daar gaan waarschijnlijk een hoop mensen naar kijken. Later op die avond vindt namelijk het gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor plaats. Sean O’Malley kan hier dus aan de wereld tonen dat je al blowend the top kan bereiken. Wat een bijzonder kerel.

Reacties 0
Reageer op artikel:
Deze blowende krullenbol is hét nieuwe talent in de UFC
Sluiten