Voetbal 23 nov 2018 Jan De Raab

Carlos Tevez redt enthousiaste fan uit handen van politie

Een van de leukste zaken bij het voetbal is de open dag. Als fan heb je dan de kans om je grote voorbeeld, Carlos Tevez, aan het werk te zien, anders dan tijdens een voetbalwedstrijd. Natuurlijk gelden er dan ook eenvoudige regels. Zo mag je niet spontaan het veld oprennen om je idool te begroeten en is de kans dat je met een shirt van een van de spelers naar huis gaat minimaal. Een meet-and-greet vindt dus nooit plaats op het veld. Dat is best jammer eigenlijk, het geeft namelijk veel meer inhoud aan zo’n ontmoeting. Als je er dan toch in slaagt om op het veld te komen, dan ben je een knappe jongen als je in de buurt van de spelers kunt komen. Een Argentijnse fan lukte dat in ieder geval wel!

Carlos Tevez toont begrip

Bij Boca Juniors zijn ze wel wat gewend als het om de gedragingen van de fans gaat. Wat er echter tijdens een open trainingssessie gebeurde had niemand durven te voorspellen. Een Argentijnse fan zag zijn kans schoon om zijn idool te ontmoeten en rende het veld op. De gereed staande politie zag het gebeuren en reageerde direct door de onfortuinlijke fan tegen de grond te werken en te arresteren. Een van de spelers, Carlos Tevez, voormalig speler van Manchester United en Manchester City, zag het gebeuren en reageerde vol begrip om de actie van de supporter. De spits hielp de supporter overeind, stelde hem voor aan zijn teamgenoten en gaf de gelukkige fan zijn trainingsshirt cadeau. Zo kan het dus ook.

Carlos Tevez Saves Boca Juniors Fan From Police At La Bombonera

Carlos Tevez was the hero when a Boca Juniors fan invaded the pitch during their open training session at La Bombonera. Around 50,000 fans packed into the stadium ahead of Saturday’s Copa Libertadores final, second leg against River Plate.

Finale tegen River Plate

Boca Juniors was op dat moment bezig met de voorbereiding op de wedstrijd in de Copa Libertadores,  het Zuid-Amerikaanse equivalent van de Champions League. Zij spelen de finale tegen aartsrivalen River Plate. Die wedstrijd vindt aanstaande zaterdag plaats.

SkySports

Reageer op artikel:
Carlos Tevez redt enthousiaste fan uit handen van politie
Sluiten