David Beckham noemt Zlatan Ibrahimovic een oude kerel in felicitatie video

Ibrahimovic scoorde dit weekend op absoluut gruwelijke wijze zijn vijfhonderdste doelpunt van zijn carriere, zoals alleen Zlatan dat kan. Niet alleen fans waren diep onder de indruk van deze prestatie ook David Beckham liet van zich horen.

De ex-speler van de huidige club van Ibrahimovic: LA Galaxy, stuurde een videobericht naar de 36 jarige Zweedse spits. In deze video spreekt Beckham zijn felicitaties uit maar hij vergeet niet om zijn oud-teamgenoot nog even te pesten. ‘500 doelpunten, dat betekent dat je vooral heel heel heel oud bent’ grapt de Brit. Ook noemde hij de Ibrahimovic ‘een beetje verlegen’.

LA Galaxy on Twitter

500 goals! That makes you really, really old.” 😂 David Beckham congratulates @Ibra_official on #Zlatan500 🙌 https://t.co/RIS7178Zbt

Er zijn niet veel mensen die Zlatan oud en verlegen kunnen noemen en ermee weg kunnen komen maar Becks is een van de weinigen. Ibrahimovic stuurde zelfs een respons:

Zlatan Ibrahimović on Twitter

My friend! Thank you very much. I agree with you, i’m old. Will work on my shy side, I definitely need to improve on that. https://t.co/m8KHqQJBAW

Zijn geweldige vijfhonderdste doelpunt was misschien niet genoeg om de wedstrijd van dit weekend te winnen (5-3 verloren van Toronto) Zlatan Ibrahimovic heeft over de loop van zijn carrière wel het hart en het respect van menig voetbalfan gewonnen.

Reageer op artikel:
David Beckham noemt Zlatan Ibrahimovic een oude kerel in felicitatie video
Sluiten