Voetbal 10 dec 2018 Jelle van Es

De 5 pijnlijkste missers in het voetbal

Voetbal is in principe een simpel spel. Je hebt een bal en die moet je in het doel van de tegenstander krijgen. Hoe je dat doet, moet je zelf bepalen en daar komt de diepgang daar dan bij. Een uitgespeelde kans waarbij je alleen voor de keeper staat is vaak een goede manier om te scoren. Maar ook dan kan er nog van alles misgaan. Dit zijn een paar van de pijnlijkste missers in het voetbal.

Yakubu tijdens het WK 2010

Yakubu Ayegbeni is één van de meest succesvolle spelers uit Nigeria. Hij heeft vele clubs afgewerkt, voornamelijk in de Engelse competities. En voor het nationale elftal kwam hij 57 keer uit en scoorde hij 21 keer. En op het WK 2010 moest hij tegen Zuid-Korea daar eigenlijk 22 van maken…

World Cup 2010 Most Shocking Moments 6 – Yakubu’s Crazy Miss

The AAAARGGGHH moment at the World Cup!!! ALL RIGHTS TO BBC

Chris Iwelumo tijdens Schotland-Noorwegen

De kans is groot dat je nog nooit van Chris Iwelumo hebt gehoord. De beste man speelde voornamelijk bij Engelse clubs op het lagere niveau. Toch heeft hij vier interlands van Schotland op zijn naam staan. Scoren deed hij nooit, maar dat had hij zeker één keer moeten doen.

iwelumo miss

worst miss ever !!! at least for Scotland

Nwanko Kanu tijdens West Bromwich-Middlesbrough

Nwanko Kanu is een legende. Hij won samen met Ajax de Champions League en vervolgens bij Inter en Arsenal. Daarna speelde hij bij iets kleinere clubs in Engeland, waaronder West Bromwich Albion. Voor die club maakte hij negen goals, maar dat hadden er zeker tien mogen zijn.

Football

Kanu’s miss against Middlesborough

Peter van Vossen tijdens Celtic-Rangers

Peter van Vossen is een heerlijke Nederlandse cultspeler. Bij het Nederlands Elftal werd hij regelmatig als invaller ingebracht om daarna met veel passie energie in het team te brengen. Hij heeft uiteindelijk bij vele clubs gespeeld, waaronder bij Glasgow Rangers. In de beladen wedstrijd tegen Celtic kreeg hij een niet te missen kans. Die hij vervolgens miste…

Van Vossen Sitter

Dearie me

Fernando Torres tijdens Manchester United-Chelsea

Fernando Torres zijn periode bij Chelsea kan worden gezien als een complete mislukking. Hij kwam nooit op het niveau dat hij bij Liverpool liet zien en was niet scherp wanneer het op scoren aankwam. Deze onderstaande misser is daar exemplarisch voor.

Torres miss vs. Utd | Manchester United 3-1 Chelsea | Sep 18th 2011

How did you miss that, Fernando? Agony for Torres as deadly United march on Fernando Torres’ miserable season reached a new low on Sunday as one of the worst misses in Barclays Premier League history helped Manchester United to a 3-1 win over Chelsea at Old Trafford.

Reageer op artikel:
De 5 pijnlijkste missers in het voetbal
Sluiten