Voetbal 1 mrt 2019 Jan De Raab

De jonge jaren van Ronaldinho

We kennen Ronaldinho allemaal als super getalenteerde voetballer. Uiteraard is hij niet als voetballer geboren en is hij ooit bij de pupillen begonnen. Toen duidelijk was dat de jongeman over uitzonderlijk veel voetbaltalent beschikte was de verleiding dan ook groot om dit op video vast te leggen.

Ronaldinho in Joga Bonito

Joga Bonito was een uitstekende gelegenheid om de voetballer in staat te stellen een hele generatie te inspireren. Het zijn een aantal tv-advertenties waarin een jonge Ronaldinho te zien is. Het leuke is dat diezelfde Ronaldinho een aantal scenes heeft nagespeeld. Het resultaat is verbluffend zoals je in onderstaande video kunt zien.

Joga Bonito Ronaldinho.

Joga Bonito Ronaldinho “www.youtube.com.br”. Ronaldinho ronaldo ronaldinho gaucho ronaldinho dibles ronaldinho umilhacao ronaldinho o mellhor do mundo ronaldinho gols.

De leukste momenten van Ronaldinho

De makers van de video gebruikten een aantal momenten uit de tijdlijn van zijn carrière, waaronder zijn gloriedagen met het nationale team van Brazilië. De leukste momenten zijn echter die waarin we een jonge voetballer zien die met het grootste gemak zijn tegenstanders wegspeelde.

Futsal (zaalvoetbal)

Ronaldinho keerde eerder dit jaar terug naar het zaalvoetbal en sloot zich aan bij een aantal voormalige spelers in het ‘Premier Futsal’-toernooi. Zes teams doen hier aan mee waarbij elk team de versterking krijgt in de vorm van een sterspeler.

Ryan Giggs, Deco, Hernan Crespo en Michel Salgado namen allemaal deel. Het meest gedenkwaardige moment was een thriller met maar liefst 10 doelpunten.  Ronaldinho’s Delhi Dragons lieten een buitengewone comeback zien om de wedstrijd tegen de Bengaluru Royals goed af te sluiten.

Met een 5-1 achterstand moest er wat gebeuren en dankzij onder andere twee formidabele doelpunten van Ronaldinho werd het 5 – 4. De winnaar van de Gouden Bal in 2005 kon een verlies natuurlijk niet permitteren en dus maakte de sterspeler de hattrick compleet en bracht hij de eindstand op 5 – 5. Bekijk de samenvatting hieronder:

Ronaldinho vs Bengaluru Royals (Paul Scholes) ● Premier Futsal 20.09.2017

Match #3 Delhi Dragons – Bengaluru Royals 5:5 Hat-Trick by Ronaldinho!!!

Reageer op artikel:
De jonge jaren van Ronaldinho
Sluiten