Voetbal 17 sep 2018 Jelle van Es

Dimitri Payet scoort even een wereldgoal

Afgelopen weekend stond in de Franse competitie de wedstrijd tussen Olympique Marseille tegen Guingamp op de planning. De wedstrijd werd door Olympique, waar Kevin Strootman een basisplaats had, gewonnen met 4-0. Die score werd overigens pas op het einde echt op het scoreboard gezet. Maar daar zullen weinigen het nog over hebben. Nee, wat vooral is bijgebleven aan de wedstrijd is de wereldgoal van Dimitri Payet.

Dimitri Payet scoort belachelijk mooi

In de 73e minuut lijkt een aanval van Olympique Marseille kansloos te zijn. De tegenstander kopt de bal vanuit de zestien weg en daarmee lijkt het gevaar geweken te zijn. Helaas voor de verdediger had hij niet gerekend op Dimitri Payet. Hij bedenkt zich geen seconde en besluit gelijk met een volley uit te halen. Het resultaat is zwaar indrukwekkend.

En met zo’n schot zie je dus totaal niet dat de beste Payet inmiddels al 31 jaar oud is. Met deze overwinning staat Olympique Marseille tweede in de Franse competitie en heeft het inmiddels al 14 goals in 5 wedstrijden gemaakt. De kans is ook groot dat dit gelijk het mooiste doelpunt wat het team in de competitie zal gaan maken.

Reageer op artikel:
Dimitri Payet scoort even een wereldgoal
Sluiten