Voetbal 12 nov 2018 Jelle van Es

Dit zijn de 5 beste tackles in voetbal ooit

Het maken van een tackle in een voetbalwedstrijd gaat niet zonder risico. Als je even te laat bent schop je je tegenstander onderuit en krijg je een vrije trap of zelfs een penalty tegen. En dan mag je nog hopen dat de scheidsrechter je er niet met een rode kaart van het veld af stuurt. Het maken van een goede tackle is zodoende een soort kunststukje. Dit zijn een paar van de beste tackles ooit gemaakt.

De beste tackles: Philipp Lahm in 2010

Philipp Lahm is één van de betere spelers die op de Duitse velden heeft gelopen en heeft Bayern Munchen aan heel wat titels geholpen. Hier zie je hoe Ivan Rakitic de bal kinderlijk eenvoudig wordt ontnomen.

Philipp Lahm Tackle

an amazing tackle by Philipp Lahm against Rakitic.. Philipp Lahm Style

De beste tackles: Ledley King op Arjen Robben

Arjen Robben is één van de beste Nederlandse voetballers van de laatste twintig jaar. Hij heeft in het Nederlands Elftal prachtige wedstrijden gespeeld en vandaag de dag is hij bij Bayern Munchen nog altijd een topper. Voor zijn tijd speelde hij onder andere bij Chelsea. Daar leek hij een doelpunt te ging maken totdat hij Ledley King tegenkwam.

Ledley King tackles Robben

Biaaaaaaaaaaatch of a tackle. Ledley King

De beste tackles: Steven Gerrard’s dubbele tackle

Wat is beter dan een goede tackle? Een tweetal goede tackles vlak achter elkaar. Dat demonstreert Mister Liverpool Steven Gerrard’s in deze heerlijke actie.

Gerrard Double Tackle on Jagielka

Gerrard makes a Double Tackle on Jagielka.

De beste tackles: De glijdende tackle van Sol Campbell

Deze tackle is niet heel erg hoogstaand als je kijkt wat hij precies doet, Maar de manier hoe Sol Campbell doorglijdt nadat hij de bal heeft afgepakt is wel heel erg lekker om te zien.

Never ending sliding tackle by Sol Campbell

credit to Amar

De beste tackles: Eigenlijk elke tackle van Paolo Maldini

In het overzicht als deze kunnen we eigenlijk maar op één manier afsluiten en dat is met een heerlijk video-overzicht met al het moois dat Paolo Maldini ons heeft gegeven.

Paolo Maldini Tackles

Uploaded by LaMafia77 on 2010-12-12.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 beste tackles in voetbal ooit
Sluiten