Deze epische promo maakt je helemaal hyped voor Khabib VS McGregor

Het gaat bijna gebeuren, we moeten nog even geduld hebben. Nog iets meer dan één week en het UFC gevecht van het jaar barst los. In die avond, voor ons ochtend, nemen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor het tegen elkaar op. Wij kunnen nu al niet meer wachten op dit epische gevecht. Om alvast in de stemming te komen heeft BT Sports een heerlijke Khabib VS McGregor promo gedropt.

Wachten wachten en nog eens wachten

Alles is al gebeurd. De “Trash Talk” conferenties zitten erop en de voorspellingen zijn gemaakt. Het enige wat we nu nog kunnen doen is wachten en hopen dat beide kooivechters niet geblesseerd raken. Hoe komen we deze tijd door? We kunnen onze tijd doden met voorspelvideo’s op Youtube, columns over het gevecht en natuurlijk epische promo’s als deze.

De brute promo

Onze grote vrienden van BT Sports vonden het een goed idee om een heerlijke promo te maken. Daar zijn wij het zeker mee eens. De promo video neemt je mee naar de goede en slechte momenten van Conor McGregor. Het moment dat hij wereldkampioen werd totdat hij het nodig vond om een steekkar door een bus met UFC vechters te gooien. Daarnaast krijgen we een blik op de Russische vechtkoning Khabib en zien we hoe hij zijn tegenstanders in de pan hakt. Al met al een epische promo.

Bekijk de brute promo hieronder

Khabib VS McGregor

Het grote gevecht vindt dit jaar plaats op 6 oktober, voor ons Nederlanders in de vroege ochtend van 7 oktober. Het gevecht wordt gehouden in de T-mobile Arena in Paradise, Neveda. Kahbib, huidige wereldkampioen lichtgewicht, neemt het hierin op tegen de “Notorious” Conor McGregor. McGregor heeft de titel al meerdere keren veroverd maar is vast beraden om de titel terug te pakken.

Eén ding is zeker. Het gaat een ontzettend spectaculair gevecht worden tussen de Europese grootheden.

Handige tip: De wedstrijd kijk je op Fox Sports. Heb je geen abonnement? Dan kun je een dagpas kopen om de wedstrijd te zien. Meer informatie vind je hier.

Al het nieuws over het aankomende gevecht lees je op Resport.

Manners.nl

Reageer op artikel:
Deze epische promo maakt je helemaal hyped voor Khabib VS McGregor
Sluiten