Deze essentiële sportgear kun je gewoon op AliExpress scoren

Sporten is leuk, maar het kan ook behoorlijk duur zijn. Dat komt onder meer door de dure sportspullen die je daarbij moet aanschaffen. Jij wordt misschien enthousiast van Nike en Adidas, maar je portemonnee houdt minder van die dure merken. Gelukkig zijn er genoeg prima producten te importeren uit China. Deze essentiële sportgear kun je gewoon via AliExpress kopen.

1. Sportshirt

We beginnen lekker basic: een sportshirt. In Nederland zijn deze dingen natuurlijk al redelijk goedkoop te krijgen, maar AliExpress gooit daar nog een schepje bovenop. Dit T-shirt bijvoorbeeld is al vanaf 6,99 euro aan te schaffen. En hij wordt ook nog eens gratis naar je toegestuurd. Chill!

AliExpress

2. Hardloopschoenen

Als je geen zin hebt om naar de sportschool te gaan, maar toch je beweging wilt krijgen, is joggen vaak een ideale uitkomst. Het is lekker laagdrempelig en je kunt het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. En met AliExpress kan het ook heel goedkoop zijn. Dit paar bijvoorbeeld kost iets meer dan vijftien euro en is te krijgen in allerlei soorten en maten. En je hoeft niet eens naar de winkel te rennen, want de schoenen worden gratis naar jou verzonden!

AliExpress

3. Tennisracket

Tennissen is een fantastische sport: oog-handcoördinatie, conditie, snelheid en precisie komen allemaal bij elkaar en bepalen allemaal wie er als winnaar van het veld stapt. Maar de spullen die je nodig hebt om te tennissen kunnen duur zijn. Gelukkig is daar weer AliExpress. In plaats van de 100 euro die je in Nederland neertelt voor een racket, zijn ze uit China al vanaf 20 euro te importeren. Overigens is het raadzaam om niet voor de allergoedkoopste opties te gaan, om te voorkomen dat je tijdens een rally van racket moet wisselen

AliExpress

4. Voetbalschoenen

Onlangs behandelden we nog een lijstje met tien paar voetbalschoenen die jij prestaties naar een hoger niveau kunnen tillen. En hoewel daar een aantal prima betaalbare paren tussen zaten, kunnen we met AliExpress natuurlijk nog verder gaan. Bij de Chinese webwinkel heb je al vanaf zo’n 15 à 20 euro een leuk setje voetbalschoenen.

AliExpress

5. Wielershirts

Als je serieus bent over wielrennen, dan kan het zich behoorlijk lonen om een goede wieleroutfit te kopen. Maar ook deze zijn in Nederland vaak behoorlijk duur. Gelukkig is daar onze grote vriend Aliexpress. Voor 10 tot 15 euro heb je al een prima shirtje te pakken. Tip: ook de wielerbroeken zijn goedkoop uit China te halen!

Reageer op artikel:
Deze essentiële sportgear kun je gewoon op AliExpress scoren
Sluiten