Voetbal 3 dec 2018 Marlon Labrie

Feyenoord verslaat PSV: de tien beste reacties

Het is Feyenoord gisteren gelukt om PSV met 2-1 te verslaan. In de eerste helft werd PSV volledig overlopen en dat resulteerde in een 2-0 ruststand. PSV kwam in de tweede helft wat beter in het spel en deed via Bergwijn wat terug, 2-1. Daar bleef het na negentig minuten voetballen bij. PSV heeft voor het eerst punten verloren wat de titelstrijd weer spannender maakt.

Vechtlust van Feyenoord

In de eerste helft werd PSV volledig overlopen door een zeer sterk en agressief voetballend Feyenoord. De Rottendammers zette de Eindhovenaren gelijk onder druk door kort op de bal en de spelers te zitten. Feyenoord speelde aanvallender vond makkelijker de vrije man en dat resulteerde in twee mooie goals. De Deen Nicolai Jørgensen schoot knap de 1-0 binnen en daarna schoot Sam Larsson heerlijk binnen, 2-0. Feyenoord kreeg nog wat goede kansen maar het ging rusten met een comfortabele voorsprong.

In tweede helft kwam PSV wat beter in het spel en kon meer druk zetten. Dat resulteerde in aardig wat kansen alleen was Bergwijn de enige die kon afmaken. Bergwijn deed wat terug met een knappe goal. Met nog ongeveer 20 minuten op de klok was de spanning weer terug. Donyell Malen miste enorm veel kansen, er kwam een tweede bal in het veld tijdens een PSV aanval maar Feyenoord hield stand. De Rotterdammers hebben PSV voor het eerst dit seizoen pijn gedaan.

Beste reacties van de wedstrijd

De Feyenoorders mogen trots zijn vandaag!

Tonnie van de Waal on Twitter

Zo is het maar net #Feyenoord 👊👊🔴⚪🔥🔥

Krijgt PSV de kans, doen ze er niets mee

Jan Boskamp on Twitter

Feyenoord wint met 2-1 van #PSV, ja als ze bij PSV zelfs met 2 ballen in het veld nog niet vaker kunnen scoren.. Dan hebben ze dat volledig aan zichzelf te wijten. #feypsv

Tovenaar Vente

👀 @dylanvente9 heeft geen last van Kuip-vrees. #feypsv @feyenoord.rotterdam

24.2k Likes, 1,146 Comments – FOX Sports (@foxsportsnl) on Instagram: “👀 @dylanvente9 heeft geen last van Kuip-vrees. #feypsv @feyenoord.rotterdam”

Zelfs de twaalfde man hielp gisteren mee

INSOLITA JUGADA EN FEYENOORD El partido entre Feyenoord y PSV se vió interrumpido por una jugada insolita. Un hincha del equipo local tiro una pelota para frenar la jugada de peligro en contra de su equipo. El árbitro compró y la paró . . . #PSV #Feyenoord #Holanda #PaisesBajos #Netherlands #Eredivisie #Europe #Europa #UEFA #Football #Futbol #Soccer #Futebol #ValeDoble

12 Likes, 0 Comments – Vale Doble (@vale.doble) on Instagram: “INSOLITA JUGADA EN FEYENOORD El partido entre Feyenoord y PSV se vió interrumpido por una jugada…”

Wanneer je in de rust pas de wedstrijd aanzette

Voetbal Inside on Twitter

Wanneer je net de TV pas aanzet… #voetbalinside #FEYPSV https://t.co/3z5l92IE02

Niet alleen Rotterdam en Eindhoven keken mee

Adriaan Visser on Twitter

Graag gedaan Amsterdam. Sterker door strijd. #feypsv

Ze hebben hem te pakken!

Erik ten Hag ❌❌❌ on Twitter

BREAKING! De man die een wedstrijdbal het veld ingooide is opgepakt #feypsv #ajax

Schat, blijf gewoon maar lekker zitten

Mark-Jan Blomsma on Twitter

Mijn reactie als mijn vrouw weer voor het beeld staat bij #FeyPsv https://t.co/JgQq1I4ke3

Geef ze eens ongelijk

Jan v E on Twitter

RTV Rijnmond is wel heel erg blij met de uitslag 😂 @RTV_Rijnmond #feypsv

Het woord en het gebaar van het seizoen? VAR?

Yorin on Twitter

Het mooiste aan de VAR vind ik toch wel de mensen op de tribune die bij iedere situatie zo’n televisiescherm beweging maken. #feypsv https://t.co/ouXWJ0RHQt

Meer reacties en ander voetbalnieuws lezen? Check hier al het nieuws!

Reageer op artikel:
Feyenoord verslaat PSV: de tien beste reacties
Sluiten