Chinese Super League speelbaar in FIFA 19: dit zijn de 10 beste spelers

De Chinese Super League was een erg gewilde competitie onder de FIFA-fans en vanuit de community werd richting EA Sports geuit dat dit een league was die toegevoegd moest worden. Nu heeft EA daar gehoor aan gegeven en zal de behoorlijk rijke competitie speelbaar zijn in FIFA 19.

FIFA 19 krijgt Chinese League dankzij fans

De toevoeging van de Chinese League kwam tot stand naar aanleiding van een poll die gehouden werd op de FIFA fan-site. Hier konden  mensen stemmen op de competities die zij graag in FIFA 19 wilden zien. Hier kwam de Chinese Super League als hoogste uit de bus met 8% van alle stemmen. Hiermee lieten de Chinezen zowel de Tsjechische als de Kazachstaanse competities nipt achter zich. Ook de Verenigde Arabische Emiraten deden het goed met bijna 70.000 stemmen voor hun voetbalcompetitie.

Oude bekenden

Met de komst van de competitie, en de miljoenen die er in omgaan, krijgen we een paar spelers terug op onze FIFA velden die voor het grote geld naar China vertrokken. Namen als Yannick Carrasco, Oscar en Hulk om er een paar te noemen. Stuk voor stuk talenten die we door hun transfers naar de andere kant van de wereld helaas moesten missen in voorgaande uitvoeringen van FIFA. Ook de ratings van deze spelers zijn onlangs uitgelekt en dit zijn de tien beste spelers.

FIFA 19 Ratings CSL

Paulinho

De eer van speler met de beste statistieken gaat naar Paulinho. De Braziliaanse middenvelder stond vorig jaar even onder contract bij Barcelona. Hij keerde na een kort verblijf in Camp Nou al snel weer terug naar zijn club in China: Guangzhou Evergrande. Hij heeft een mooie rating van 85 toegewezen gekregen met een waarde van 81 voor schieten en dribbelen en een indrukwekkende 84 voor zijn fysieke aspect.

FIFA 19 zal 28 september in de schappen liggen en met de toevoeging van de Chinese Super League hebben we eigenlijk alleen maar meer reden gekregen om het spel aan te schaffen. Als deze vijf iconen ook nog toegevoegd zullen worden is de game voor ons in ieder geval een directe must-buy. Meer lezen over de aankomende release van het stokpaardje van EA sports? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Chinese Super League speelbaar in FIFA 19: dit zijn de 10 beste spelers
Sluiten