Esport 11 sep 2018 wpk-admin

FIFA 19: Deze vijf iconen willen wij erbij hebben

Nog iets minder dan drie weken en dan is het zo ver: FIFA 19 ligt dan eindelijk in de winkel. In de afgelopen maanden is er al hevig gespeculeerd over welke iconen er bij deze editie toegevoegd zullen worden. We weten dat legendes als Cruijf en Pele van de partij zullen zijn, maar er zijn nog zoveel iconische spelers die de spotlight verdienen. Dit zijn de iconen die wij graag in ons FUT team willen bij de aankomende editie van onze favoriete voetbalgame.

Zinedine Zidane

Zidane kan natuurlijk niet ontbreken als we het over iconen hebben. De Franse spelmaker zal misschien vooral herinnerd worden vanwege de beruchte kopstoot in de WK finale tegen Italië. Naast de capriolen die hij met zijn voorhoofd uithaalde kon Zizzou ook gewoon geweldig voetballen. Zidane begon zijn carrière en werd in 1992 door Cannes verkocht aan Bordeaux voor zeven miljoen.

In zijn hoogtijdagen bij Real Madrid won hij met Frankrijk het WK en won hij twee keer de Ballon d’Or. Na de kopstoot en de rode kaart werkte hij nog een prima seizoen af in de La Liga voor hij een punt achter zijn carrière zette. Een legende is hij dus zonder twijfel te noemen en hopelijk levert die status hem een plekje tussen de iconen van FIFA 19 op. Stel je voor:  door de verdediging heen snijden alsof het boter is met messcherpe pasjes die vijf man uitspelen of ga met een pirouette langs iedereen op het middenveld als een prima ballerina.

Zidane Icon Fifa 19

David Beckham

Een van de beste en meest bekende Engelse voetballers aller tijden. De carriere van Becks begon bij Manchester United in 1996 waarmee hij de landstitel en de beker binnen wist te slepen. Vervolgens wist hij in 1998 de ‘treble’ te winnen toen hij met United zowel de titel als de beker en de Champions League wist te winnen. In 2003 maakte Beckham de overstap naar Real Madrid waar hij een keer de titel wist te pakken.

In 2006 vertrok hij naar LA Galaxy en in 2013 beëindigde hij zijn carrière bij PSG na het winnen van de landstitel. Stel je voor: een andere haarstijl voor elke variant van zijn icon kaart. De magische voorzetjes, de snoeiharde geplaatste schoten en een vrije trap waar je u tegen zegt. Met het toevoegen van deze legende kun jij straks ook al je schoten als een baas in de bovenhoek krullen. Bend it like Beckham in FIFA 19 met een simpele druk op de schietknop. Beckham is op dit moment bezig om een eigen club op te zetten in Miami.

 

Beckham Icon Fifa 19

Francesco Totti

Het wonderkind van Rome is nog niet zo lang gestopt met voetballen en toch willen we hem nu al terugzien als icoon. Iconisch was de Italiaan zeker. Maar bovenal was hij loyaal; zijn hele carrière speelde de schaduwspits bij AS Roma. In 2004 werd hij zelfs opgenomen in de door Pelé opgestelde FIFA top 100 beste spelers.

Op het EK van 2000 was Totti een van de uitblinkers en bereikte hij met de Squadra Azzurra de finale. Hopelijk kan deze balkunstenaar in FIFA 19 net zo loyaal zijn aan ons FUT-team als dat hij in zijn carrière aan AS Roma was.

Totti Icon Fifa 19

 

Kaká

Ricardo Izecson dos Santos Leite, beter bekend als Kaká behoeft geen introductie. De Braziliaan heeft menig accolade achter zijn naam staan. Van het winnen van de Ballon d’Or, het WK en de Champions League tot het drie keer worden opgenomen in zowel het FIFA wereld team las het UEFA Team van het Jaar.

Kaká wordt door velen gezien als de beste speler van zijn generatie. Ook is hij de de op één na duurste speler aller tijden, alleen de transfer van Zidane van 77.5 miljoen euro was hoger dan de 67 miljoen die Real Madrid voor de aanvallende middenvelder betaalde. Zijn carrière sloot hij vorig jaar af in Amerika bij Orlando City en hij zou als icon nu al een geweldige toevoeging zijn aan FIFA 19.

Kaka Fifa Icon Fifa 19

Phillip Lahm

Na al het aanvallende geweld hierboven kan deze rots van een verdediger eigenlijk niet ontbreken. Lahm is één van de meest degelijke, betrouwbare spelers die op de velden heeft rondgelopen. In zijn historische carrière won hij maar liefst acht keer de Bundesliga, zes keer de Duitse beker en schreef ook nog een Champions League en een WK op zijn naam.

De man met de bijnaam ‘Magic Dwarf’ leek in de loop van zijn carrière ook alleen maar beter te worden. Elke tegenstander in FIFA 19 zal schrikken als ze de naam van deze Duitse geweldenaar voorbij zien komen in je opstelling.

Lahm Icon Fifa 19

 

Of we al deze spelers terug gaan zien op in FIFA 19 op 28 september is absoluut niet zeker, maar we blijven hopen.

 

Reageer op artikel:
FIFA 19: Deze vijf iconen willen wij erbij hebben
Sluiten