Fifa 19: Ratings van tien beste spelers bekend

EA Sports heeft over de afgelopen dagen langzaam de top 100 van beste spelers in FIFA 19 bekendgemaakt. Vandaag was het dan zo ver: De tien beste spelers werden online gezet. Met de meest voor de hand liggende namen aan de top. Messi en Ronaldo.

Samen op eenzame hoogte

Waar vorig jaar Ronaldo nog de beste speler in FIFA was en het jaar daarvoor Messi, zitten de twee wereldsterren dit keer op dezelfde hoogte. Een mooie rating van 94 zorgt ervoor dat de beide heren de eerste plaats moeten delen.

Christiano Ronaldo FIFA 19 Messi Fifa 19

 

Duikelende Braziliaan

Achter de twee beste spelers van de wereld vinden we de Braziliaanse vleugelspeler met een flair for the dramatic: Neymar. Met een rating van 92 is de linksbuiten van PSG niet eens zo ver verwijderd van zijn Portugese en Argentijnse concurrenten. Hij is een stuk jonger dus wie weet wanneer hij de toppositie overneemt.

Neymar FIFA 19

Best of the rest

Dan volgen er maar liefst zes spelers met een rating van 91, waaronder twee van onze zuiderburen. Het gaat hier om Eden Hazard en Kevin de Bruyne die samen met de beste keeper in het spel: De Gea en Modric, Sergio Ramos en Luis Suarez plek vier t/m negen innemen. De Spaanse doelman van Manchester United vormt samen met de twee Belgen de beste spelers uit de Premier League.

Top 10 FIFA spelers

De lijst wordt afgesloten door Toni Kroos. De motor die de dominante Real Madrid-machine laat draaien. Kroos is nagenoeg de perfecte middenvelder. Hij kan de bal met een uiterste nauwkeurigheid overal op het veld vuren en krijgt een fraaie rating van 90 in FIFA 19.

In deze top 100 worden iconen natuurlijk niet meegenomen. Wil je weten welke iconen van het verre en nabije verleden wij graag in FIFA zouden zien? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Fifa 19: Ratings van tien beste spelers bekend
Sluiten