FIFA 19 Transfermarkt Update: Frans transfer feestje

Iedereen wil natuurlijk de beste spelers kopen om een Ultimate Team vol met het beste van het beste samen te spellen. Stel je eens voor, Messi op rechts, Ronaldo op links en Zlatan in de spits. Geweldige spelers met de hoogste ratings zijn helaas niet goedkoop en we hebben niet allemaal het geluk om ze uit een pakje te krijgen. Daarom zetten we hier de beste en vooral betaalbare alternatieven op een rij. We hebben de spelers met de beste prijs kwaliteit verhouding voor je uitgezocht in de altijd grillige golven van de FIFA 19 transfermarkt.

Deze week: Ligue 1 Conforama

Frankrijk, het land waar de prinsen van PSG met de scepter zwaaien in de competitie. Grote namen als Neymar en Mbappe laten hier hun kunsten zien. Maar niet alleen de Parijzenaren hebben goede voetballers rondlopen. Denk aan een Falcao bij Monaco, Strootman bij Marseille en natuurlijk Memphis Depay bij Olympique Lyon. Mocht je erop gebrand zijn om Neymar of Mbappe aan je team toe te voegen, dan moet je nog even door sparen. Of veel geluk hebben bij het openen van de vele pakjes die FIFA 19 te bieden heeft. Wij hebben net als elke week weer de meest betaalbare spelers voor jullie uitgezocht die je deze week in ieder geval kunt oppikken voor minder dan 10.000 coins. Alle prijzen zijn gebaseerd op de ‘koop nu’ waarde.

Ángel Di María, 84

De snelle Argentijnse dribbelaar van PSG is een van de beste vleugelspelers in de Franse competitie, helaas blijft hij qua FIFA 19 rating een beetje achter op zijn teamgenoten Neymar en Mbappe. Toch is hij met een rating van 84 een hele goede aankoop voor iedereen die zoekt naar een speler die een actie kan maken bij de zijlijn en ook nog eens een goede pass in de benen heeft. Met zowel een snelheid als een dribbeltechniek van 85 zit je met Di María helemaal goed. Zijn schietvaardigheid blijft een beetje achter maar is nog steeds erg degelijk. Je betaald tussen de acht en tien duizend coins voor hem, maar dan heb je ook wat.

Dimitri Payet, 84

Dimitri Payet staat met zijn rating van 84 prima zijn mannetje in FIFA 19. Dat mag ook wel aangezien Olympique Marseille maar liefst 29 miljoen voor hem betaalde. Payet kan dribbelen en hij kan passen, met ratings van 85 voor beide vaardigheden. Dat maakt hem de perfecte schakelspeler op het middenveld. Geef hem de pal, speel je man uit en geef die haarscherpe steekpass die de verdediging van je tegenstander op zachte boter laat lijken. Met een schietwaarde van 77 is ook een afstandsschot op zijn tijd is zeker een poging waard. In tegenstelling tot Di María, die dezelfde rating heeft, betaal je voor Payet maar drie tot 5 duizend coins.

Kamil Glik, 83

Moeite in de verdediging? Waarom zet je er dan niet gewoon een Poolse stormram neer. Want dat is precies wat Kamil Glik is. De Pool heeft een mooie rating van 83 en als je naar zijn eerste vier waardes kijkt, lijkt hij niet veel soeps. Maar dan zie je die laatste twee getalletjes, die verdediging van 83 en die kracht van 84. Dan weet je opeens waarom deze blonde muur toch een plekje verdiend in je verdediging. Dus laat al die ielige aanvallertjes zweten als je ze met deze brede baas van de bal zet. Hij is ook nog eens spotgoedkoop: voor slechts anderhalf tot drie duizend coins kan deze verdedigende rots al van jou zijn.

Anthony Lopes, 84

Duiken: 86, behendigheid: 80, reflexen: 87, positionering: 81. Dat zijn een paar ratings waar je u tegen zegt, maar verrassend genoeg horen deze waardes niet bij Thibaut Courtois of David De Gea. De eigenaar van deze lekkere statistieken is de keeper van Olympique Lyon. Zijn algemene rating lijkt met een waarde van 84 zelfs wat aan de lage kant, want deze man kan keepen. Om het even in perspectief te plaatsen, alleen op het gebied van de behendigheid moet Anthony Lopes echt onderdoen voor Chelsea doelman Courtois. Kortom: voor de twee tot vijf duizend coins die je voor de Portugese sluitpost moet betalen, heb je gewoon een hele goede man tussen de palen staan.

Betaalbare ‘In Form’

Kijk nog even terug naar de ratings van Kamil Glik en kijk nu naar de ratings van deze man: Rami Bensebaini. De algemene waarde is bij Bensebaini misschien lager, maar vergis je niet. De Algerijn is bijna net zo fysiek en verdedigend sterk als de Poolse verdediger, maar doet het in alle andere categorieën een stuk beter. Dit kom voor een groot deel door de mooi zwarte kleur van zijn kaart. Maar Bensebaini heeft laten zien dat hij in vorm is en daar horen deze ratings bij. Hoe je het ook went of keert, een speler-kaart wiens rating van 75 naar 81 gaat en ook nog een mooi zwart kleurtje krijgt is het waard om aan te schaffen voor het luttele bedrag van rond de 13.000 coins.

Meer tips en trucs over de transfermarkt in FIFA 19 kun je hier vinden. Benieuwd hoe duur het beste FUT team is? Daar kun je hier achter komen.

Reageer op artikel:
FIFA 19 Transfermarkt Update: Frans transfer feestje
Sluiten