FIFA 19 Transfermarkt Update: Premier League koopjes

Iedereen wil natuurlijk de beste spelers kopen om een Ultimate Team vol met het beste van het beste samen te spellen. Stel je eens voor, Messi op rechts, Ronaldo op links en Zlatan in de spits. Geweldige spelers met de hoogste ratings zijn helaas niet goedkoop en we hebben niet allemaal het geluk om ze uit een pakje te krijgen. Daarom zetten we hier de beste en vooral betaalbare alternatieven op een rij. We hebben de spelers met de beste prijs kwaliteit verhouding voor je uitgezocht in de altijd grillige golven van de FIFA 19 transfermarkt.

Deze week: Premier League

De Premier League van Engeland is misschien wel de topcompetitie van Europa. Helaas zijn de echt dikke ratings buiten het bereik van de gemiddelde FIFA 19 speler. Een Champions League editie van Mo Salah met een 89 rating kost bijvoorbeeld zo’n 500.000 FIFA coins die wij in ieder geval niet hebben liggen. Dit zijn deze week de beste aankopen uit de Premier League die voor minder dan 10.000 coins je team kunnen versterken. Alle prijzen zijn gebaseerd op de ‘koop nu’ waarde.

Marko Arnautović, 82

Arnautovic FIFA 19 Transfermarkt

Op zoek naar een boomlange spits die bijna elke verdediger de baas kan zijn in een duel? Met kopkracht en ook nog eens genoeg snelheid om een actie te maken? Dan is de Oostenrijkse spits van West Ham de perfecte keuze. De 29-jarige- aanvaller is de laatste tijd flink in prijs gedaald en kan worden opgepikt voor bedragen tussen de 3 en 7 duizend coins.

Hector Bellerin, 80

Bellerin FIFA 19 Transfermarkt

Snelheid, snelheid, snelheid. Hector Bellerin heeft een van de hoogste snelheid-ratings in het spel. De Spaanse rechtsback van Arsenal is dan ook een hele handige tool voor spelers die graag met hun vleugelverdedigers opkomen. Met zijn pace van 93 rent ie in no-time naar het strafschopgebied van de tegenstander om een voorzet op maat te geven en is vervolgens zo weer terug in de verdediging om een tegenaanval af te stoppen. Iets duurder geworden in de afgelopen tijd maar nog steeds te koop voor bedragen tussen de 5 en 8 duizend coins.

Xherdan Shaqiri, 81

Shaqiri FIFA 19 Transfermarkt

Liverpool spelers zijn weer betaalbaar. Door de Squad Building Challenge van vorige week waarin Liverpool spelers nodig waren voor een dikke reward kwamen alle spelers van The Reds voor gigantische bedragen op de markt. Nu zijn de prijzen weer normaal en kunnen mensen die nog een super degelijke vleugelspeler zoeken voor zowel aanval als middenveld de Zwitserse vedette aanschaffen voor prijzen tussen 2 en 4 duizend. Met snelheid en passing op een prima rating van 80 en een dribbelvaardigheid van 85 doet Shaqiri niet onder voor de duurdere spelers op dezelfde positie.

Andere degelijke Premier League aankopen voor weinig geld:

Rui Patricio, 83: 3.000 – 6.000 coins.
Manuel Lanzini, 81: 1.500 – 4.000 coins.
Idrissa Gueye, 82: 2.000 – 6.000 coins.
Andreas Christensen, 82: 2.000 – 3.000 coins.
Bernardo Silva, 84: 4.000 – 7.000 coins.
Juan Mata, 83: 3.000 – 7.000 coins.

Betaalbare ‘In Form’

Cech in form FIFA 19 Transfermarkt

Petr Cech, die onlangs nog viral ging vanwege zijn hoofdbeschermer, heeft eind vorige maand een ‘In Form’ versie gekregen waarin de Arsenal keeper een rating van 84 heeft. Dit ten opzichte van zijn normale rating van 82. De iconische zwarte kaarten van spelers die in vorm zijn kunnen vaak behoorlijke bedragen opleveren. Gelukkig is er door de komst van een nieuwe lading speciale kaarten niet zoveel vraag meer naar de 36-jarige sluitpost. Hij is dan ook voor minder dan 20.000 coins te krijgen op de transfermarkt.

Meer tips en trucs over de transfermarkt in FIFA 19 kun je hier vinden.

 

 

 

 

 

Reageer op artikel:
FIFA 19 Transfermarkt Update: Premier League koopjes
Sluiten