Floyd Mayweather reageert op de uitdaging van Khabib Nurmagomedov

Na zijn overtuigende overwinning op Connor McGregor heeft Khabib Nurmagomedov alweer een nieuwe target in het vizier. De Rus daagde een paar dagen geleden namelijk Floyd ”Money” Mayweather uit. Nu heeft de 41 jarige bokser eindelijk een reactie gegeven op de uitdaging.

Koning van de Jungle

Met het uitdagen van Floyd Mayweather lijkt Khabib zijn ongeslagen record van 27-0 te willen uitbreiden tegen de eveneens ongeslagen bokser. Bij Mayweather staat de teller inmiddels op 50-0.
Khabib bracht zijn challenge in een video op de Instagram van de promotor van Mayweather. In de video praat hij over zijn overwinning tegen McGregor waar hij binnen vier ronden korte metten mee maakte. Dit stelde hij tegenover Mayweathers ontmoeting met de Ier, waar hij na tien ronden de winst pakte via een technische K.O. Khabib zei dat er in de jungle maar één koning kan zijn en dat hij dat is. Hieronder de uitdaging nog eens.

Look who I ran into at tonight’s fights in Russia.

13.7k Likes, 968 Comments – Leonard Ellerbe (@leonardellerbe) on Instagram: “Look who I ran into at tonight’s fights in Russia.”

Mayweather wil money zien

Een gevecht tussen de twee titanen zou in ieder geval betekenen dat er één van de twee geweldige zou sneuvelen. Mayweather heeft nu in een reactie laten weten dat hij de uitdaging accepteert. Wel is het overduidelijk wat zijn beweegredenen zijn. ”Get the checkbook out” zegt de bokser op zijn Twitter. Hij noemt drie grote Amerikaanse TV netwerken, CBS, Showtime en MGM Grand, die hij vraagt de portemonnee vast te trekken. Ze noemen hem niet voor niets Money Man Mayweather. Dat de bokser niet goedkoop is was al overduidelijk na zijn gevecht met McGregor, hij ging toen met zo’n 100 miljoen dollar naar huis. Hier de reactie van Mayweather.

Floyd Mayweather on Twitter

CBS, Showtime and MGM Grand get the checkbook out! Go to @leonardellerbe ’s page to view Khabib Nurmagomedov challenging me. #CBS #SHOWTIME #MGMGRAND #MayweatherPromotions

Dat Mayweather voor dit gevecht wederom terug wil keren in de ring na zijn pensioen, is geen verrassing. De Amerikaan kondigde eerder al aan nog een keer tegen Manny Pacquiao te willen vechten. Dit omdat hij geld nodig zou hebben vanwege gokschulden.

Reageer op artikel:
Floyd Mayweather reageert op de uitdaging van Khabib Nurmagomedov
Sluiten