Floyd Mayweather bevestigt mogelijke rematch tegen Conor McGregor

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat de wereld getuigen was van het grootste vechtsportevenement ooit. Op 26 augustus maakte Floyd Mayweather Jr. zichzelf onsterfelijk door Conor McGregor in de tiende ronde te verslaan. De UFC vechter kon zijn grootspraak niet waarmaken en moest het onderspit delven tegen een bokser die nog nooit een wedstrijd verloor. Sindsdien wordt er al gesproken over een mogelijke rematch en die lijkt er ook daadwerkelijk te gaan komen.

In een een interview met Helen Yee Sports liet Floyd Mayweather Sr. weten dat zijn zoon het wel ziet zitten om nog een keer met de Ier in de ring te stappen. Hij verwacht dat ook Conor McGregor wel oren heeft naar een nieuw duel. Logisch, want het eerste gevecht heeft de grofgebekte Ier zeker financieel geen windeieren gelegd. Als hij weer wil cashen zal hij alleen wel opnieuw de bokshandschoenen moeten oppakken.

Bekijk hieronder het gehele interview met de vader van Floyd Mayweather Jr.

FLOYD SR CONFIRMS MAYWEATHER VS MCGREGOR REMATCH IN TALKS

Floyd Mayweather Sr spoke to Helen Yee on August 30 about a potential rematch between Floyd Mayweather and Conor McGregor. Follow Helen on social media: @HelenYeeSports LVSportsNetwork.com

Conor McGregor Vs. Floyd Mayweather Jr. II

Volgens de vader van Floyd Mayweather Jr. zit zijn zoon er namelijk niet op te wachten om de stap naar MMA te maken. Daar kunnen we hem ook geen ongelijk in geven. Als er een rematch komt, wordt het dus een bokswedstrijd. Of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren is natuurlijk altijd nog maar de vraag. Mayweather Sr. houdt vooralsnog een slag om de arm, maar bevestigt dat er over gesproken wordt en zijn zoon wel interesse heeft.

Als er een Conor McGregor Vs. Floyd Mayweather Jr. II gaat komen, dan gaat dat zeker nog wel even duren. De meervoudig UFC-kampioen heeft namelijk net aangekondigd dat hij terugkeert binnen de grootste MMA-organisatie. Dat zal zijn op 6 oktober tijdens UFC 229. In het hoofdgevecht van dit evenement neemt de Ier het op tegen Khabib Nurmagomedov met als inzet de titel in het lichtgewicht.

Reageer op artikel:
Floyd Mayweather bevestigt mogelijke rematch tegen Conor McGregor
Sluiten