Nieuws 18 dec 2018 wpk-admin

Goed nieuws! De UFC is vanaf 2019 gratis te zien op Veronica

Het werd liefhebbers van de UFC de laatste jaren niet gemakkelijk gemaakt. Wie een MMA gevecht van het allerhoogste niveau wilde aanschouwen, was aangewezen op betaalzender FOX Sports of moest op zoek gaan naar een illegale stream. De eerste optie is niet goedkoop en optie twee is een hoop gedoe. Gelukkig zijn deze problemen na de jaarwisseling verleden tijd! Veronica heeft namelijk de UFC rechten binnengehaald. Vanaf 2019 kun je dus met een basis kabelabonnement gratis genieten van de beste MMA gevechten.

De Ultimate Fighting Championship is de grootste en meest spectaculaire vechtsport organisatie ter wereld (klik hier voor het bewijs). Alleen de allerbeste MMA-vechters zijn hier welkom. Denk aan Conor McGregor, Daniel Cormier, Tyron Woodley, Stipe Miocic, Khabib Nurmagomedov, Georges St-Pierre, maar er is ook inbreng vanuit Nederland. Op dit moment zijn er vijf landgenoten actief op de allerhoogste afdeling: Alistair Overeem, Germaine de Randamie, Stefan Struve, Siyar Bahadurzada en Gökhan Saki.

Gratis UFC kijken

Met het binnenhalen van de UFC heeft Veronica nog een grote vechtsport binnengehaald. Ook de wedstrijden binnen kickboks organisatie GLORY zijn al enige tijd te zien op de zender. Het nieuws dat vanaf 2019 de Ultimate Fighting Championship te zien is bij Veronica werd dan ook bekend gemaakt tijdens de uitzending van GLORY: Time To Fight van afgelopen vrijdag.

Het eerste evenement dat naar alle waarschijnlijkheid te zien gaat zijn op Veronica is UFC Fight Night 143. Deze vindt plaats op 19 januari en de fightcard valt zeker niet tegen. Zo is het hoofdgevecht voor de flyweight vechters Henry Cejudo en TJ Dillashaw. In het gevecht daarvoor neemt Rachel Ostovich het op tegen één van de mooiste vechtsters van de UFC: Paige VanZant.

Veronica neemt rechten over van FOX Sports

Dat de UFC vanaf volgend jaar te zien is bij Veronica komt niet helemaal als een verrassing. In oktober maakte Veronica Inside-presentator Wilfred Genee al bekend dat zijn werkgever de rechten van de UFC heeft overgenomen van FOX Sports.

Reageer op artikel:
Goed nieuws! De UFC is vanaf 2019 gratis te zien op Veronica
Sluiten