Handbal 30 nov 2018 Marlon Labrie

Het EK handbal 2018: hoe en waar kijk je de wedstrijden

Het EK handbal is in volle gang en de Oranjedames komen niet voor niets naar Frankrijk. De dames gaan strijden voor de titel die ze nu echt verdienen. Het EK wordt van 29 november tot en met 16 december gehouden in Frankrijk.

De Oranjedames op het EK

De Nederlandse dames, die in 2016 nog de finale behaalde van het Europees Kampioenschap zijn er ook weer bij. In 2016 verloren de dames de finale van het EK van Noorwegen en is het dus twee jaar later tijd voor revanche. In de groepsfase komen ze concurrent Hongarije tegen. De Hongaren zaten in dezelfde kwalificatiepoule als Nederland en werden daar in eerste. Beide teams wonnen één keer van elkaar.

De Oranjedames zijn in de groepsfase gekoppeld aan: Hongarije, Spanje en Kroatië. Hieronder zie je wanneer onze Nederlandse Heldinnen spelen.

Zaterdag 1 december 2018 15:00: Hongarije – Nederland
Maandag 3 december 2018 21:00: Nederland – Spanje
Woensdag 5 december 2018 18:00: Nederland – Kroatië

Hoe en waar kijk je het EK handbal

Hoe kijk je nu het EK handbal? Dat doe je op Ziggo Sports. Abonnementhouders kijken de wedstrijden van het EK handbal op kanaal 14. Zo kun je dus je Oranje heldinnen in actie zien.

Heb je geen abonnement maar wil je wel het EK kijken? Bestel dan een losse wedstrijd bij Ziggo, dat kost 3,99,- per wedstrijd. Of neem één maand een Ziggo abbonement, dat kost je 9,99,- per maand.

Vive Le Handball

Naast dat Ziggo Sports live wedstrijden van het EK Handbal uitzend brengt Ziggo Sport vanaf 1 december ook een Youtube talkshow over het EK: Vive Le Handball. Het programma is te zien op het Youtube-kanaal van Ziggo Sport

Ben je benieuwd naar het volledige speelschema van het EK handbal in Frankrijk? Check dan hier het complete speelschema zodat je geen wedstrijd mist.

Reageer op artikel:
Het EK handbal 2018: hoe en waar kijk je de wedstrijden
Sluiten