Vechtsport 16 okt 2018 Jelle van Es

Khabib Nurmagomedov voert bruut gesprek met McGregor.. in de ring

Als je in de UFC tegen Conor McGregor moet vechten, dan zijn er eigenlijk twee gevechten waar je je op moet voorbereiden. Ten eerste heb je natuurlijk de strijd in de Octagon waarbij het man tegen man is. Voordat het echter zover is, moet je je staande zien te houden met alle streken en trashtalk die McGregor op je afvuurt. Khabib Nurmagomedov kreeg voor zijn gevecht heel wat over zich heen, maar reageerde daar niet al te veel op. Toch wilde hij graag praten met McGregor. In de ring.

Khabib Nurmagomedov wil praten met McGregor

Tijdens het gevecht was het duidelijk dat Khabib Nurmagomedov al snel de bovenliggende partij was. Hij had blijkbaar de energie om in het gevecht zelf terug te komen op de trashtalk die McGregor op hem afvuurde. In de onderstaande video zie je hoe hij meer dan eens McGregor uitdaagde dat hij klaar was goed voor een goed gesprek.

Ook zien we dat McGregor er op reageerde. Hij lijkt een beetje verontschuldigend te reageren dat het opnaaien van hem voorafgaand van het gesprek gewoon puur zakelijk was. Door de hype voor het gevecht omhoog te gooien, zouden beide heren uiteindelijk meer geld kunnen opstrijken en er zo beide beter van te worden.

Of de mannen ooit samen rond de tafel gaan zitten en hun ruzie uit te praten, dat lijkt ons sterk. Daarvoor is er voorafgaand aan het gevecht teveel gebeurt. De kans is groter dat er ooit een rematch komt, tenzij er straks met een grote schorsing wordt gesmeten en Khabib Nurmagomedov besluit zijn spullen te pakken. Verwacht voorlopig ze echter niet in de ring. McGregor moet eerst maar weer laten zien dat hij kan winnen en Nurmagomedov lijkt zijn zinnen gezet te hebben op een gevecht met Floyd Mayweather. Dus de bovenstaande video is waarschijnlijk het enige gesprek tussen de kemphanen.

Reageer op artikel:
Khabib Nurmagomedov voert bruut gesprek met McGregor.. in de ring
Sluiten