Voetbal 10 dec 2018 Alrik de Jong

De Lionel Messi show tegen Espanyol in één video

Afgelopen weekend vond de beladen derby plaats tussen FC Barcelona en stadsgenoot Espanyol plaats. Dat zijn vaak spannende wedstrijden, FC Barcelona heeft het traditioneel lastig tegen zijn kleine broertje. Behalve als Lionel Messi er zin in heeft. ’s Werelds beste voetballer liet zien waarom hij eigenlijk gewoon die Gouden Bal verdiende. Zelfs voor Messi-standaarden was het onmogelijk wat hij allemaal deed.

Video: de Lionel Messi show tegen Espanyol

Met het krankzinnige aanbod aan voetbal op televisie schiet er nog wel eens wedstrijdje bij in. Op zaterdagavond heb je wel wat beters te doen dan Espanyol – FC Barcelona. En daar heb je in sommige gevallen achteraf spijt van. Maar goed, de Lionel Messi show is tegenwoordig wat schaarser dan, pak ‘m beet, tien jaar geleden. Al is hij de laatste tijd weer bijna wekelijks op zijn absurd goede niveau. Bekijk zijn vrije ballen, maar vooral ook die dribbel en steekpass. “Zoiets kan alleen in een game”, merkte commentator Sierd de Vos terecht op.

Sierd: ‘MESSI, dit kan alleen in een game!’ | Espanyol vs Barcelona | La Liga 2018/19 | Samenvatting

Goals en highlights van Espanyol – Barcelona gespeeld in La Liga op 08/12/2018 ⇨ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer doelpunten en highlights ⇨ https://bit.ly/2oUmNi2 De Spaanse La Liga is dit seizoen spannender dan ooit! Volg het ook dit jaar weer allemaal live bij Ziggo Sport op kanaal 14!

Na de wedstrijd tegen Espanyol vloog Lionel Messi naar Madrid, om in het stadion van aartsrivaal Real Madrid de bijzonder finale van de Copa Libertadores tussen Boca Juniors en River Plate te bekijken. Hij was niet de enige Europese topvoetballer in Bernabeu tijdens deze finale. Bekijk hier meer.

Ronaldo over Messi

Ook Cristiano Ronaldo zag natuurlijk de verrichtingen van Lionel Messi. In Gazetta del Sport liet hij zich uit over de speler met wie hij al een carrière lang de strijd voert wie nou ’s werelds beste is. En dat deed hij uiteraard op typisch Ronaldoinaanse manier.

“Ik mis hem wel een beetje. Ik heb in Engeland, Spanje, Italië en Portugal gespeeld, terwijl hij altijd in Spanje is gebleven. Misschien heeft hij mij wel meer nodig dan ik hem. Ik zie Messi graag een keer naar Italië komen. Doe wat ik heb gedaan en ga de uitdaging aan”, aldus Cristiano Ronaldo over Lionel Messi.

Reageer op artikel:
De Lionel Messi show tegen Espanyol in één video
Sluiten