Vechtsport 28 sep 2018 Jan De Raab

WWE gaat fout: Liv Morgan krijgt snoeiharde trap in haar gezicht

Altijd gezellig om twee dames te zien vechten. Nog leuker als je weet dat het puur voor de show is. Dat is dan ook één van de redenen waarom de WWE gevechten zo populair zijn. Het oogt echt, spectaculair en de stunts zijn niet van de lucht. Maar schijn bedriegt. Het kan er af en toe hard aan toe gaan en dan is het vaak een wonder dat er relatief weinig ‘echte’ verwondingen plaatsvinden. Tot heel recent en Liv Morgan kan er over meepraten.

Iets te veel moeten incasseren

Afgelopen maandag vertoonde RAW Liv Morgan tijdens een zogenaamd zes-vrouwen-tagmatch met haar partner, de Riott Squad tegen Nikki en Brie Bella, samen met Natalya. Wat leek op een goed gechoreografeerd wedstrijd tussen de dames bleek uit te lopen tot een iets minder gezellig samenzijn. Alles ging goed tot het moment dat Morgan met Brie Bella in de ring belandde.

Bella was, fanatiek als altijd, bezig om Liv uit te schakelen met een aantal welgemikte schoppen tegen het hoofd. Nogmaals, normaliter is het show-element belangrijker dat het daadwerkelijk toebrengen van serieuze verwondingen.

Brie Bella Knocks Out Liv Morgan On Raw

Twitter: @TheDVDFreak

Traptechniek

De traptechniek van Bella was dermate effectief dat na drie welgeplaatste tikken met de voet Liv volledig gestrekt tegen de grond gaat en vervolgens niet meer omhoog komt. Je zou even kunnen denken dat dit bij de show hoort, maar niets is minder waar.

Het werd echter nog zorgwekkender toen Liv nog trachten om door te gaan ondanks haar verwondingen. Ze was zelfs betrokken bij een drievoudige suplex, terwijl ze duidelijk niet haar zelf was. Medisch specialisten slaagden er toen in om bij haar te komen en behandelden haar net buiten de ring, dus hopelijk komt alles in orde.

Hersenschudding bij Liv Morgan

Na het gevecht bevestigde de WWE dat ze inderdaad een hersenschudding had opgelopen door de schoppen die ze moest incasseren. Momenteel heeft ze tijd vrij genomen om te herstellen. Dat betekent dat er geen vast tijdschema voor haar terugkeer is en dat ze medisch moet worden gekeurd voordat ze weer in de ring kan.

De WWE-verklaring luidt: “Liv Morgan heeft een hersenschudding en ondergaat het juiste protocol onder het uitgebreide herstelprogramma van de WWE.”

De mooie Liv Morgan is dus herstellende en mocht je het willen weten: Riott Squad heeft uiteindelijk de wedstrijd gewonnen.

Reageer op artikel:
WWE gaat fout: Liv Morgan krijgt snoeiharde trap in haar gezicht
Sluiten