Vechtsport 15 okt 2018 Jelle van Es

McGregor weet al waar hij zijn volgende pot wil vechten

Connor McGregor lijkt alweer compleet te zijn hersteld van zijn gevecht met Khabib Nurmagomedov. Terwijl er nog een uitspraak moet worden gedaan of beide vechtersbazen een straf aan hun broek krijgen en wat dat precies is, is de beste man alweer grapjes aan het maken in het openbaar. Afgelopen weekend was hij in Dallas, in de Amerikaanse Staat Texas. Hij was daar om de NFL-wedstrijd tussen de Dallas Cowboys en de Jacksonville Jaguars bij te wonen. Hij was daarbij erg onder de indruk van het stadion.

McGregor wil daar wel een keertje knokken

In gesprek met Jerry Jones, de eigenaar van de Dallas Cowboys, liet McGregor weten dat hij wel een goed plan had om een leuk feestje in het stadion te bouwen. In het midden van het stadion zou wat hem betreft een UFC Octagon moeten staan. Maar alleen als hij zelf in die Octagon mag plaats nemen, anders zou het zonder van de moeite zijn.

McGregor Dallas Cowboys

Het AT&T Stadium, waar de Cowboys spelen, is één van de grootste stadions ter wereld. Het stadion werd in 2009 geopend en er kunnen zo’n 105.000 mensen in. Nog meer als je wat mensen op het speelveld neerzet. Wat dat betreft zou het op papier een evenement zijn met de meeste bezoekers ooit bij een UFC-wedstrijd. Maar goed, dat is nog ver weg.

Voorlopig zullen we McGregor niet in de Octagon zien. Naast het feit dat we niet weten of en hoe lang hij een straf krijgt om niet te vechten, moet hij ook weer herstellen. Volgens McGregor zelf zou de eerste keer dat het realistisch is om te gaan vechten op 16 maart zijn, de dag voor de Ierse feestdag St Patrick’s Day. Het zou voor hem een droomscenario zijn om aan de vooravond van die dag te vechten in Madison Square Garden in New York.

Reageer op artikel:
McGregor weet al waar hij zijn volgende pot wil vechten
Sluiten