MMA 10 feb 2019 Jan De Raab

MMA-gerucht: Gregor ‘Norious’ McGregor wil trilogie tegen Diaz compleet maken

Het laatste gerucht van het MMA-front: Conor McGregor zou zonder meer uitkijken naar een rematch met rivaal Nate Diaz. Belangrijkste reden voor de Ier is het gegeven dat en dergelijke rematch de trilogi compleet zou zijn. Het gerucht is reden genoeg voor de legendarische commentator Mike Goldberg om ethousiast te worden: “Here we go!”

Notorious vraag UFC om voorbereidingen te treffen

De Ier zou naar verluidt de UFC hebben gevraagd om alvast voorbereidingen te treffen voor de partij die wat hem betreft op 11 mei kan plaatsvinden. Op die datum vindt namelijk het toernooi plaats in Arena da Baixada in Curitiba, Brazilië.

In en poging alvast wat druk te zetten op de organisatie maakte McGrgor zijn voornemen via Twitter bekend:

Conor McGregor on Twitter

Book it. I’ll fight Nate on it. https://t.co/ewh4aQ4E7A

Derde wedstrijd van McGregor tegen Diaz

De eerste ontmoeting tussen McGregor en Diaz dateert alweer van 2016. Ton bestreden beide grootheden elkaar tijden het UFC 196. De Amerikaan was destijds de sterkste, Diaz versloeg McGregor in d tweede ronde door opgave.

Vijf maanden later was het echter aan ‘Notorious’ om de score gelijk te trekken. Dat was tijdens het UFC 202. De vraag was destijds wanneer de rematch zou plaatsvinden. Vorig jaar deed heel even het gerucht de ronde dat Las Vegas het decor zou zijn voor een derde en finale wedstrijd. Helaas kwam het er toen niet van.

Meerdere kandidaten als tegenstander voor McGregor

Donald Cerrone McGregor

De ogen van de Ierse vechter lijken exclusief gericht op een partij tegen Diaz. Overigens is Diaz niet de enige kandidaat om tegen McGregor aan te treden in de octagon. Ook de man met de meeste overwinningen in de geschiedenis van de UFC, Donald Cerrone, laat van zich horen. De Amerikaanse veteraan heeft er alle vertrouwen in om ooit tegen ‘Notorious’ te kunnen vechten. “Ik denk dat het team van McGregor geïnteresseerd is in zo’n gevecht. Wat mij betreft, ik kan niet wachten en voor de UFC zou het een behoorlijk bedrag kunnen opleveren,” aldus Cerrone aan ESPN.

“Ik begrijp niet waarom hij het gevecht uit de weg zou gaan. Ik ben benieuwd hoe het allemaal afloopt, maar ik ben er vrij zeker van dat Conor en ik binnenkort in de Octagon elkaar zullen tegen komen.”

Sportbible

Reageer op artikel:
MMA-gerucht: Gregor ‘Norious’ McGregor wil trilogie tegen Diaz compleet maken
Sluiten