Voetbal 19 sep 2018 Marlon Labrie

Paniek in Liverpool: Salah smijt met bidon na goal Firmino, dit is waarom

Egytenaar Mo Salah zorgde gisteren voor ophef op de sociale media. Na de winnende goal van Firmino tegen Paris Saint Germain in de extra tijd smeet Mo Salah zijn bidon hardhandig op de grond. Een merkwaardige actie, maar hoe zit het precies? Wij leggen het uit.

Matige wedstrijd van Salah

De sterspeler van Liverpool zat tegen PSG niet heel erg lekker in de wedstrijd, kan gebeuren natuurlijk. Mo Salah leek de 3-1 te maken maar die goal werd afgekeurd omdat er daarvoor een pijnlijke overtreding op de keeper werd gemaakt. Jammer voor Mo’tje natuurlijk. Het had zijn wedstrijd beter kunnen maken. De aanvaller van Liverpool ging vlak voor tijd in de fout, hij leed dom balverlies waaruit wonderkind Mbapp√© de 2-2 kon maken. Erg zuur voor de Egyptenaar, na die actie werd Salah vlak voor tijd gewisseld voor Xherdan Shaquiri.

Juichgebaar

Het werd vervolgens nog vervelender voor de Egyptenaar. Hij raakte namelijk ook nog in opspraak toen hij na de prachtgoal van Firmino zijn bidon boos weg gooide in de dug-out. Terwijl Jurgen Klopp op dat moment op de voorgrond zijn emoties de vrije loop liet. Het was een vreemde situatie die veel kijkers niet onopgemerkt bleef. Zou Salah het niet naar zijn zin hebben? Of botert het niet tussen Salah en Firmino?

Het bleek uiteindelijk niet veel geks te zijn. Op andere beelden is duidelijk te zien hoe Salah direct na de goal gewoon het feest mee viert. Voor de goal zien we dat Mo gewoon zijn handen in de lucht doet en de winnende goal viert. Volgens Engelse media was het gebaar van opluchting en wat eigen frustratie. Er was uiteindelijk dus niets aan de hand.

Het juich moment check je hieronder

Meer leuke tweets over de eerste Champions League avond? Check ze hier.

Reageer op artikel:
Paniek in Liverpool: Salah smijt met bidon na goal Firmino, dit is waarom
Sluiten