Voetbal 13 sep 2018 Marlon Labrie

Netflix neemt je in nieuwe docu mee achter de schermen bij Boca Juniors

Netflix biedt de voetballiefhebber een uitgelezen kans. Na het succes van de documentaire van Juventus (First team: Juventus), waarmee je de ultieme gelegenheid kreeg om bij zo’n grote voetbalclub achter de schermen te kijken, krijg je nu de kans om een kijkje te nemen bij de legendarische Argentijnse club: Boca Juniors.

Boca Juniors

Boca Juniors is één van de grootste clubs uit Zuid-Amerika. De club is gevestigd in La Boca, een wijk uit de Argentijnse hoofdstuk Buones Aires. Boca is een club met een rijke historie. Ze hebben de landstitel drieëndertig keer gewonnen en heeft op River Plate na de meeste titels. Daarnaast heeft Boca internationaal ook veel prijzen gepakt (waaronder drie keer het WK voor clubs) en is de club een begrip over de hele wereld. Daarnaast heeft Boca op dit moment bekende spelers in dienst zoals Carlos Tevez en Cristian Pavon die het legendarische blauw gele shirt met trots dragen.

De Netflix Documentaire

Na de documentaire Boca Juniors 3D uit 2015, waarin de serieliefhebber kennis kon maken met de club en haar historie, komt er dus een vervolg. In de aankomende Netflix documentaire kun je simpel gezegd de club volgen en meemaken hoe zo’n grote club een seizoen doormaakt. De documentaire neemt je mee naar de trainingen, wedstrijden, historie, het privéleven van de spelers, de passie en natuurlijk de weg die ze afleggen naar de landstitel. De nieuwe sportdocumentaire laat je ervaren hoe het eraan toe gaat bij zo’n wereldbekende voetbalclub, en dat is best bijzonder.

Première

De documentaire bestaat uit vier afleveringen die alle aspecten van de club afgaan. Van de fans en spelers tot de mensen achter de schermen. Alles komt aan bod waar een voetballiefhebber om vraagt.

De documentaire gaat op 14 september in première en is alleen te zien op streaming platform Netflix. Benieuwd naar de trailer? Check hem hieronder!

Reageer op artikel:
Netflix neemt je in nieuwe docu mee achter de schermen bij Boca Juniors
Sluiten