Nieuws 17 sep 2018 Jelle van Es

Opmerkelijk moment! NFL-speler besluit midden in een wedstrijd te stoppen

Als je een beetje op een mooie manier afscheid wil nemen van een sport, dan kondig je dat van te voren aan. Op die manier kunnen je fans nog een paar keer van je genieten, om daarna een nieuw leven te beginnen. Waarschijnlijk was de NFL-speler Vontae Davis dat ook van plan. Maar tijdens de wedstrijd tussen zijn club Buffalo Bills en de Los Angeles Chargers besloot hij dat het genoeg was. En zo sloot hij zijn carrière in de rust af.

Opmerkelijk einde

Voor zover we weten is het nog nooit eerder gebeurt dat een speler tijdens een wedstrijd bedenkt afscheid te nemen van de sport, maar Vontae Davis kon het niet meer opbrengen om zich in te zetten voor zijn team en de sport. En zodoende besloot hij er een einde aan te maken. Dat kon niet echt op begrip rekenen bij zijn teamgenoten. Lorenzo Alexander noemde het respectloos.

Lorenzo Alexander on Vontae Davis Retiring at Halftime

Uploaded by DaHoopSpot Productions on 2018-09-16.

Vontae Davis is 30 jaar en zodoende nog niet heel oud als sporter. Maar in de NFL gaat het er soms hard aan toe. En hij kon het niet meer aan. Davis liet het volgende statement opstellen:

Davis beleefde overigens zijn beste tijd bij de Indianapolis Colts, waarbij hij in 2014 en 2015 werd gekozen voor het jaarlijkse All Star-evenement. Davis in zijn betere tijden zie je hieronder.

Vontae Davis 2016 Highlights

I do not own any of the content in this video. All rights belong to the NFL and its broadcaster: CBS Sports, ESPN, FOX Sports, and NBC. These videos are for entertainment purposes only and I do not make any profit from these videos.

Reageer op artikel:
Opmerkelijk moment! NFL-speler besluit midden in een wedstrijd te stoppen
Sluiten