FIFA 19: Petr Cech gaat viral met hilarische foto

Petr Cech ging gisterochtend viral nadat een fan de Arsenal doelman wilde kopen in de FIFA 19 career mode. Cech bleek namelijk zijn iconische beschermende hoofddeksel op te houden tijdens contract onderhandelingen en dat leverde hilarische beelden op.

FIFA houdt de hoofdbeschermer

FIFA 19 is vandaag uitgekomen en zoals we van de game gewend zijn, zullen er weer genoeg hilarische kinderziektes in de vorm van glitches, bugs en fouten inzitten. Mensen die het spel al hebben zijn dan ook druk bezig geweest met het zoeken van de leukste. Die lijkt voor nu in ieder geval gevonden te zijn in de vorm van Cech die netjes in pak in een kantoor met een dode blik naar zijn zaakwaarnemer kijkt met zijn hoofdbeschermer op.

Connor on Twitter

Petr Cech on FIFA 19 career mode with a helmet on during contract negotiations. 😂

Cech mist zijn stropdas

Gelukkig kon de doelman zelf ook lachen om de beelden en heeft zelfs een reactie gegeven via Twitter. Volgens de Tsjech is het een zeer accurate weergave van hem tijdens contractonderhandelingen, maar is er toch iets dat mist: zijn stropdas.

Petr Cech on Twitter

It’s wrong guys … I’d wear a tie 👔😂😂

Van 82 naar 77

Wat ook opvallend is aan de foto’s, is de rating van de Arsenal doelman. Deze is 77 terwijl de overall rating van Cech op een degelijke 82 zou moeten zitten. Het is natuurlijk career mode, wat betekent dat de ratings van spelers kunnen veranderen op basis van leeftijd en training. Toch is het enigszins verdrietig om te zien dat de legendarische na een seizoen al is gezakt naar een rating van onder de 80. De keeper is misschien zijn hoogtepunt voorbij maar hij speelt nog steeds voor een topclub in de premier league en heeft van FIFA 10 tot FIFA 19 altijd ruim boven de 80 rating gezeten. Check hier Petr Cech door de jaren heen in FIFA.

Ben je benieuwd wie er de beste ratings hebben gekregen in FIFA 19? Lees het hier. 

 

 

Reageer op artikel:
FIFA 19: Petr Cech gaat viral met hilarische foto
Sluiten