Voetbal 26 sep 2018 Jan De Raab

“Productieve” Premier League spits wordt drie keer vader in zes weken

Je kan scoren of je kan het niet, echter als je aanvaller bent mag je verwachten dat je over een behoorlijk scorend vermogen beschikt. Wat betreft Saido Berahino hoeven we ons geen zorgen te maken, hij scoort namelijk als een echte kampioen, maar dan wel buiten het veld. De beste man in kwestie, in dienst van Stoke City en uitkomend in de Premier League, mag hopen dat zijn loonstrookje een indrukwekkend bedrag laat zien. Hij wordt in een periode van zes weken maar liefst driemaal vader. En voor de goede orde: zijn eigen vriendin is niet in verwachting van een drieling.

Drie maal raak in zes weken tijd

De 25-jarige spits heeft in de Premier League nog niet echt van zich laten horen. Tot nu toe wist hij dat doel in ieder geval goed te ontwijken. Buiten het veld is het een heel ander verhaal. Twee ex-vriendinnen bevestigen dat ze in verwachting zijn van de vruchtbare voetballer en nu is er een derde vrouw gevonden die ook het bed zou hebben gedeeld met de productieve jongeman. Deze laatste dame is op 15 juli bevallen van een kerngezonde dochter. Het probleem is alleen dat ze niet weten wie de vader is. Saido weigert tot nu toe zijn daad te erkennen en dus heeft de moeder in kwestie een rechtszaak aangespannen om zijn naam op het geboortecertificaat te laten zetten.

Wie van de drie

Hoe zit het nu met die andere twee dames? Welnu, ooit was er een tijd dat Saido een behoorlijk brave burger was. In 2017 stapte hij namelijk in het huwelijksbootje met Stephania Christoforou, een geheel niet onaantrekkelijke restauranthoudster uit Birmingham. Alles ging goed, het stel was gelukkig en jawel, Stephania was in blijde verwachting. Die blijdschap was van korte duur, Saido hield er namelijk een andere definitie van de huwelijkstrouw op na en bezwangerde een zekere Chelsea Lovelace. Stephania kreeg daar lucht van en zette manlief bij het straatvuil. Op 30 Mei is Stephania bevallen van een prachtig ventje en op 17 juli zag de dochter van Chelsea het levenslicht.

Na 916 dagen droog staan eindelijk gescoord

Of Daido Berahino inmiddels al beter weet hoe je een luier moet verschonen dan doelpunten scoren is niet bekend. Wat wel bekend is geworden, is dat hij inmiddels wel het doel heeft weten te vinden in de bekerwedstrijd voor de FA Cup. In de wedstrijd tegen Huddersfield wist hij voor de verandering na 913 dagen het net wel te vinden. In de Premier League wil het nog niet echt lukken. Het seizoen 2014-2015 blijft met veertien treffers zijn meest productieve periode.

Reageer op artikel:
“Productieve” Premier League spits wordt drie keer vader in zes weken
Sluiten