Voetbal 3 okt 2018 Marlon Labrie

Hilarisch! PSV en Inter bekvechten via Twitter over Ronaldo

PSV Eindhoven en Inter Milan staan vanavond om 21:00 tegenover elkaar in de Champions League. De strijd tussen twee clubs begint voor de wedstrijd al met een ander onderwerp dan de wedstrijd van vandaag. Beide clubs waren met elkaar aan het dollen op twitter met de vraag: wie zal voetballegende Ronaldo steunen vanavond? De Eindhovenaren of de Milanezen? Aangezien hij voor beide clubs gespeeld heeft.

Ronaldo’s carrière

De Braziliaanse voetballegende speelde namelijk voor beide clubs. PSV was zijn eerste Europese club en speelde daar van 1994 tot 1996 en maakte daar in 46 wedstrijden 42 goals. Daarna speelde hij één seizoen bij FC Barcelona en verkaste vervlgens naar Inter. Hij kwam vijf seizoenen uit voor Inter en speelde daar 86 wedstrijden en wist daarin 49 keer te scoren. Na het Italiaanse avontuur ging hij naar Real Madrid waar hij het fantastisch deed. Hij ging daarna één seizoen naar AC Milan en sloot zijn carrière af bij Corinthians in Brazilië.

In 2002 won “de echte Ronaldo” voor de tweede keer het WK met Brazilië door in de finale Duitsland met 2-0 te verslaan. Daarnaast heeft Ronaldo een uitpuilende prijzenkast waarin alles staat wat je maar kunt bedenken: van landskampioen en WK winnaar tot beste voetballer van het jaar.

PSV – Inter

PSV en Inter waren wel benieuwd voor Ronaldo zou gaan juichen vanavond, dit monde uit op een lachwekkende op elkaar volgende tweets van beide clubs en Ronaldo zelf.

Inter Milan wilde wel weten welke club Ronaldo zou steunen

Inter on Twitter

Hey @Ronaldo, who will you be supporting tomorrow evening? #UCL #PSVInter #PSVFCIM

PSV sloeg gelijk terug natuurlijk

PSV on Twitter

@Inter_en @Ronaldo Obviously us! 😏 #PSVFCIM #UCL

Waarna Inter Milaan terug vuurde met een aantal mooie goals van Ronaldo in dienst van Inter

Inter on Twitter

@PSV @Ronaldo Are you sure? I mean, he did score some of his best goals for us! 💥 #PSVInter #PSVFCIM https://t.co/BpzKNEO9bv

PSV kwam weer terug met een mooie compilatie van Braziliaan in dienst bij PSV

PSV on Twitter

@Inter_en @Ronaldo Sorry, but we’re not convinced 😜 Check these ⚽⚽⚽ out! #PSVFCIM https://t.co/IVuyojH3Fe

Waarop Inter Milaan reageerde met een foto waarop Ronaldo de gouden bal kust in het Inter shirt

Inter on Twitter

@PSV @Ronaldo Yes, but what about this? 🥇 #PSVInter #PSVFCIM

Ronaldo kwam toen tussenbeide en vertelde dat hij bij beide clubs prachtige herinneren heeft en daarop wenste hij beide clubs veel succes in de CL wedstrijd van vanavond. Een mooie actie.

Ronaldo Nazário on Twitter

@Inter_en @PSV Come on! I have wonderful memories with both teams. Good luck! #PSVInter #PSVFCIM #UCL

Vanavond spelen PSV en Inter in de Champions League om 21:00 tegen elkaar, de wedstrijd kijk je op Veronica en Ziggo Sports.

Sportbible.com

Reageer op artikel:
Hilarisch! PSV en Inter bekvechten via Twitter over Ronaldo
Sluiten