Voetbal 11 dec 2018 Marlon Labrie

PSV met Gutiérrez en Sainsbury tegen Inter in de vermoedelijke opstelling

PSV speelt vanavond haar laatste Champions League duel van dit seizoen. Helaas zijn de Eindhovenaren uitgeschakeld en wordt er ook geen Europa League gespeeld. Vanavond speelt PSV uit tegen Inter Milan. het lijkt erop dat Erick Gutiérrez, Gaston Pereiro vanavond vervangt en Daniel Schwaab wordt vervangen door Sainsbury in de vermoedelijke opstelling.

Inter Milan – PSV 21:00

Voor PSV is het Europese avontuur vanavond om ongeveer 22:30 echt afgelopen en kan het zich volledig gaan richten op de Eredivisie. Voor Inter Milan staat er nog een hoop op het spel. de Italianen staan gelijk in punten en doelsaldo met Tottenham Hotspur. Inter moet dus ruim winnen wil het doorgaan in de Champions League. Het onderlinge resultaat tussen Inter en Tottenham is in het voordeel van de Engelsen.

Gutiérrez vervangt Pereiro

Na het sterke optreden tegen van ‘Guti’ tegen Excelsior lijkt het erop dat de Mexicaan vanavond Pereiro vervangt. Gutiérrez heeft nog geen basisplek weten af te dwingen bij Van Bommel, maar dat lijkt nu eindelijk te gaan gebeuren. De Mexicaan schitterde vorige vrijdag en lijkt dat vanavond (hopelijk) weer te gaan doen. Van Bommel kan niet beschikken over Daniel Schwaab, de Duitser miste de wedstrijd tegen Excelsior vanwege privéomstandigheden en moet de wedstrijd van vanavond ook laten schieten. de Australiër Trent Sainsbury, die twee jaar geleden nog bij Inter speelde vervangt de Duitser vanavond.

Inter Milan ongewijzigd

Bij Inter Milan zijn geen wijzigingen. De nummer drie uit de Serie A speelt vanavond in de sterkste opstelling om de tweede ronde van de Champions League veilig te stellen. Bij Inter staat de Nederlandse steunpilaar Stefan de Vrij waarschijnlijk in de basis. De Nederlander maakt een sterke indruk en heeft zijn basisplek nog niet verloren.

Vermoedelijke opstelling Inter Milan

4-2-3-1: Handonovic; Asamoah, De Vrij, Skriniar, D’Ambrosio; Brozovich, Valero; Perisic, Keita, Politano; Icardi

Vermoedelijke opstelling PSV
4-3-3: Zoet, Angelino, Viergever, Sainsbury, Dumfries; Hendrix,Gutiérrez, Rosario; Lozano, De Jong, Bergwijn

Stand in groep B

Stand groep B Champions League PSV

Benieuwd naar de andere wedstrijden die vanavond worden gespeeld? Check hier de Champions League TV gids

Reageer op artikel:
PSV met Gutiérrez en Sainsbury tegen Inter in de vermoedelijke opstelling
Sluiten