Video: met deze goal scoorde Ronaldo al na 8 minuten voor Juventus

Cristiano Ronaldo is en blijft een fenomeen. De Portugees is al jaren een van de beste voetballers ter wereld en in pure statistieken kan alleen Lionel Messi hem bijbenen. Na zijn kunsten jarenlang bij Real Madrid vertoond te hebben, blijkt de aanvaller net zo gedreven bij Juventus.

Ronaldo scoort na acht minuten

Ronaldo maakte zijn eerste goal voor de Oude Dame al na acht minuten. Dat deed de vijfvoudig Ballon d’Or winnaar in de oefenwedstrijd tussen de hoofdmacht en het jeugdelftal van Juventus, die elk jaar in het noorden van Italië gespeeld wordt. De kersverse Juventus-aanvaller stond in de basis bij de hoofdmacht en liep al na acht minuten weg bij zijn verdediger. Hij drukte daarna koel af: 1-0

Vorig jaar was Ronaldo bij Real Madrid ook erg succesvol wat betreft goals maken. In totaal scoorde hij in 44 wedstrijden evenveel doelpunten. Zijn allermooiste van het seizoen maakte hij zonder meer in de Champions League. Nota bene tegen zijn nieuwe club Juventus scoorde hij in de kwartfinale met een fenomenale omhaal. De wedstrijd werd gespeeld in Turijn, maar ook het Italiaanse publiek kon niets anders dan klappen voor deze wereldgoal.

Watch Cristiano Ronaldo’s Bicycle Kick Goal Vs Juventus | Champions League 17-18 Quarterfinal

Watch the best every bicycle kick goal of Cristiano Ronaldo against Juventus in the first leg quarterfinal of UEFA Champions League 2017-18 played on 3 April 2018. Cristiano Ronaldo finally scored the bicycle kick goal for the first time in UCL. Watch and share with others.

Reageer op artikel:
Video: met deze goal scoorde Ronaldo al na 8 minuten voor Juventus
Sluiten