Stopt Khabib met de UFC na het gevecht met Mcgregor?

Zet Khabib Nurmagomedov een punt achter zijn carrière na het gevecht met de Ier Conor Mcgregor? Er gaan geruchten dat de Russische vechtersbaas zijn bokshandschoenen aan de wilgen gaat hangen. Oud UFC zwaargewicht Brendan Schaub vertelde dat in de podcast van Joe Rogan.

Waarom zou Khabib zijn carrière afkappen?

Brendan Schaub zou van teamleden van Khabin Nurmagomedov hebben gehoord dat de Russische bokser er over nadenkt om te gaan stoppen na het epische gevecht van zaterdag.
Khabib is nog jong (dertig jaar) maar toch denkt de Rus erover om te stoppen. Dit omdat hij al 26 professionele gevechten heeft gehad en het wel mooi vind geweest.

De dertig jarige Rus gaat zijn lichtgewicht kampioenschap zaterdagavond in Las Vegas verdedigen tegen Conor Mcgregor. Dat gevecht kan zijn laatste zijn.

Brendan Schaub

Brendan Schaub vertelde in de podcast Joe Rogan Experience dat Khabib zaterdag waarschijnlijk een punt achter zijn carrière gaat zetten. Deze match gaat tevens zijn grootste geldprijs worden (als hij wint).

Schaub verteld dat de teamcaptain van Khabib vertelde dat de Rus gaat stoppen na het gevecht met Mcgregor. “Hij wil de Ier verslaan en dan stoppen, net als Floyd Maywheather. Floyd stopte na een win streak van 27-0 in de MMA, zo wil Khabib zaterdagavond ook van het podium aflopen.”

“Het enige wat de Russische vechtersbaas kan laten door gaan met vechten is als er een supergevecht met bijvoorbeeld George Saint Pierre wordt gehouden, als dat er niet komt stopt hij voor goed.”

“Het is natuurlijk groot nieuws, maar hij vecht eigenlijk al heel zijn leven”

“Daarnaast woont Khabib nog steeds bij zijn ouders en wil daar na het gevecht verandering in brengen.”

De podcast

Bekijk het fragment hieronder in de podcast van Joe Rogan. Het “Khabib moment” begint op 03:21

Het is natuurlijk nog steeds groot nieuws en de vele vecht fans zullen het zeker jammer vinden als de Rus gaat stoppen. Het beste wat we kunnen doen is het gevecht zelf meemaken en dat doen wij zondagochtend rond 04:00.

Ben jij er al zeker van wie het gevecht gaat winnen? Vul dan even de weekend poll in.

Khabib VS Mcgregor

YouTube.com

Reageer op artikel:
Stopt Khabib met de UFC na het gevecht met Mcgregor?
Sluiten