Hilarisch: Supporter gaat helemaal stuk om blunder Zabaleta

Gisteren ging Chelsea in de premier league op bezoek bij stadsgenoot West Ham United. Ondanks het feit dat The Blues hier hun eerste punten verspeelden door met 0-0 gelijk te spelen, is dat niet meest memorabele moment van  de wedstrijd.

In de zesde minuut ging Pablo Zabaleta flink in de fout bij de achterlijn. Na de bal aan te nemen trapt de Argentijn namelijk uiterst knullig naast de bal terwijl hij hem met zijn andere voet perrongeluk over de lijn tikt. De rechtsback van West Ham kon er zelf gelukkig wel om lachen, maar niet zo hard als een supporter in de achtergrond. Een fan van het thuisspelende team gaat namelijk overduidelijk helemaal stuk om de actie. Check de video hieronder:

Soccer vids on Twitter

Soccer vids on Twitter

https://t.co/33qwuRwh4B

Zabaleta staat gelukkig niet bekend om zijn blunders, in zijn tijd bij Manchester City heeft de 33-jarige verdediger een paar prachtige goals op zijn naam geschreven en was hij verdedigend van onschatbare waarde voor het team.

Pablo Zabaleta – all 12 goals for Manchester City

Don’t forget to subscribe 🙂

Eind mei 2017 maakte Manchester City bekend dat Zabaleta na negen seizoenen transfervrij zou vertrekken bij de club. Kort daarop vond hij onderdak bij West Ham United. Zabaleta kwam in negen seizoenen bij City tot elf goals in 332 optredens. Met de club won hij twee keer de Engelse landstitel.

Voor meer voetbalnieuws, klik hier.

 

Reageer op artikel:
Hilarisch: Supporter gaat helemaal stuk om blunder Zabaleta
Sluiten