Nieuws 28 sep 2018 Marlon Labrie

De tien leukste sportmomenten met dieren in de hoofdrol

(Huis)dieren en sport klinkt niet als een al te goede combinatie. Toch kan het hilarische momenten opleveren. Neem bijvoorbeeld het moment dat er twee dolblije puppy’s een Turkse voetbalwedstrijd onderbreken om een aai over de bol te halen bij een speler. Het gebeurt niet al te vaak dat dieren in aanraking komen met sport, maar als het gebeurt, levert het gouden televisie op. De golfbaan en voetbalvelden lijken het populairst onder het dierenrijk.

Check hier de tien leukste sport momenten met dieren.

We hebben de leukste sportmomenten met diereninvloeden op een rijtje gezet. Van voetbalveld betredende labradors tot eigenwijze vogels die niet van het veld willen gaan. Check ze hieronder.

Veld betredende labrador puppy’s

In de vriendschappelijke wedstrijd tussen het Turkse Galatasaray en het Duitse VFR Aalen onderbroken twee dolblije puppy’s de voetbalwedstrijd om te spelen met een spelers van Aalen en Gala. Na wat kwispelende actie op het veld werden de honden door stwewards van het veld gedragen en kon de wedstrijd weer hervat worden. Een hilarisch moment vol onschuldige puppy blijdschap.

Voorspellende pups

Wedstrijden laten voorspellen door dieren is de laatste jaren ongekend populair. Hier voorspellen de pups van presentator Jimmy Fallon de superbowl finale, Het bijzondere, de lieve pups hadden het goed

Voorspellende dieren

Dunkende otter

Vergeet Michael Jordan en Lebron James. Moeten we deze otter komend NBA seizoen mee laten doen aan het Slam Dunk Contest?

Dunkende otter

Haantjes gedrag op het voetbalveld

Deze eigenwijze haan loopt het voetbalveld op en besloot daar niet meer vanaf te gaan.

Ook honden hebben sportambities

Deze “goodboy” was alleen het vangen van een bal zat en besloot om de bal te gaan gooien. Misschien slaat hij ze het stadion uit!

Baseball dog

Deze hond vond het iets te koud

Honden kunnen natuurlijk ook hun favoriete honkbalclub steunen, alleen was het voor deze hond iets te koud

Bevroren hond

Veld betredende marter

In een Zwitserse voetbalwedstrijd vond een marter het nodig om een ererondje om het veld te rennen, hilarisch! Een Zwitserse speler was zo heldhaftig om de marter te vangen, wel werd hij gebeten door het beest.

In Australië kan alles

Tijdens een golfwedstrijd op de Australian open kwam er out of the blue een kudde kangoeroes het veld op. Dat leverde mooie plaatjes op

Kangoeroe

Golfende leguaan

Deze prachtige leguaan kwam een potje golf verstoren omdat hij dacht dat er wat lekkers op de baan lag. Na een paar enthousiaste happen besloot het reptiel toch maar de benen te nemen

Alligator doet ultieme verdwijntruc

Alligators en krokodillen zijn prachte dieren. De bepantserde jagers willen zichzelf nog wel eens laten zien op tropische golfbanen. Deze alligator lag wel heel gecamoufleerd aan de waterkant en golfer Smylie Kaufman schrok zich zijn hoedje.

Raak je niet uitgekeken en vind je deze momenten ook zo leuk. Hieronder nog één lange video om het af te leren

Op de hoogte blijven van het laatste en leukste sportnieuws doe je op Resport.

Buzzfeed.com

Reageer op artikel:
De tien leukste sportmomenten met dieren in de hoofdrol
Sluiten