Voetbal 5 nov 2018 Marlon Labrie

UEFA Champions League TV gids, wat moet je zien?

Komende dinsdag en woensdag staat speelronde vier alweer voor de deur. In een spannende derde ronde van de groepsfase zagen we Ajax in de aller laatste minuut winnen van het Portugese Benfica door een goal van Noussair Mazraoui. PSV wist haar eerste punt te pakken in de UEFA Champions League. Thuis werd er knap gelijk gespeeld tegen Tottenham Hotspur. Zowel de Eindhovenaren als de Amsterdammers treffen deze week een Europese topclub.

Het zou natuurlijk goed zijn voor het Nederlandse voetbal als beide ploegen weten te winnen. Verder staan er een paar prachtige wedstrijden op het programma, laten we hopen dat deze vierde ronde net zo spannend wordt als de derde.

Hier vind je de leukste wedstrijden van de derde ronde van de groepsfase duels.

Nederlandse Clubs in de Champions League

PSV en Ajax staan deze week voor de vierde horde op het miljoenenbal, bij winst in Lissabon kan Ajax zich verzekeren van de volgende ronde. PSV zal uit bij Tottenham moeten winnen om mee te doen om de tweede en derde plaats. De CL wedstrijden waarin Nederlandse teams actief zijn zie je op Veronica.

Dinsdag 6 november 21:00: Tottenham Hotspur – PSV
Net als de vorige keer is het voor beide teams een belangrijke pot voetbal. Het team wat vanavond wint zet een grote stap om zich te plaatsen voor misschien zelfs de tweede plek maar in ieder geval de Europa League. Er staat dus veel op het spel.

Woensdag 7 november 21:00: Benfica – Ajax
Ajax kan komende woensdag goede zaken doen. Bij winst verzekerd het zichzelf van de volgende ronde van het miljoenenbal. Makkelijk gaat dat niet worden aangezien er bij winst voor Benfica weer alle mogelijkheden zijn tot overwintering in de CL. Het belooft een spannende pot te worden.

Noemenswaardige (top)affiches

Naast de Nederlandse clubs komen er natuurlijk nog veel meer mooie clubs in actie. Hieronder een lijst met andere pracht wedstrijden uit de eerste speelronde van de groepsfase van Champions League. Deze wedstrijden kijk je alleen op Ziggo, Veronica zend wel de samenvattingen uit.

Dinsdag 6 november

21:00: Atlético Madrid – Borussia Dortmund

21:00: Napoli – Paris Saint Germain

21:00: Inter Milan – Barcelona

21:00: Schalke 04 – Galatasaray

Woensdag 7 november

21:00: Olympique Lyon – TSG Hoffenheim

21:00: Juventus – Manchester United

21:00: Bayern München – AEK Athene

Benieuwd naar alle andere wedstrijden die gespeeld worden in de eerste ronde van de CL? Het complete UEFA Champions League speelschema vind je hier.

Reageer op artikel:
UEFA Champions League TV gids, wat moet je zien?
Sluiten