Voetbal 17 sep 2018 Marlon Labrie

UEFA Champions League TV gids, wat moet je zien?

Na een lange tijd begint dinsdag (eindelijk) de UEFA Champions League weer. We kunnen niet wachten tot dit populaire toernooi weer losbarst. Dit CL seizoen is voor het Nederlands voetbal natuurlijk extra bijzonder, want sinds jaren zijn er weer eens twee Nederlandse clubs actief in het miljoenen bal. Daarnaast zitten er mooie duels in groepsfase tussen van Europese grootheden.

Omdat we zo’n zin hebben in het nieuwe CL seizoen lopen we er alvast op vooruit. Hier vind je de leukste wedstrijden van de eerste ronde van de groepsfase duels.

Nederlandse Clubs

Ajax en PSV mogen deze week voor het eerst aan de bak in de Champions League. Beide teams zitten in een mooie poule waarin PSV veruit de zwaarste poule van de twee heeft. De eerste ronde van de groepswedstrijden levert gelijk twee interessante wedstrijden op! De CL wedstrijden waarin Nederlandse teams actief zijn zie je op Veronica.

18:55 FC Barcelona – PSV
Voor PSV staat de loodzware uitwedstrijd in Barcelona op het programma,we hopen natuurlijk dat PSV kan gaan stunten in Camp Nou.
18:55 AFC Ajax – AEK Athene
Ajax heeft op papier een makkelijkere wedstrijd dan PSV, maar aangezien we AEK Athene eigenlijk niet kennen moet Ajax oppassen en niet overschatten.

Noemenswaardige (top)affiches

Naast de Nederlandse clubs komen er natuurlijk nog veel meer mooie clubs in actie. Hieronder een lijst met andere pracht wedstrijden uit de eerste speelronde van de groepsfase van Champions League. Deze wedstrijden kijk je alleen op Ziggo, Veronica zend wel de samenvattingen uit.

Dinsdag 18 september

18:55 Inter Milan – Tottenham Hotspur

21:00 AS Monaco – Atletico Madrid

21:00 Liverpool – PSG

Woensdag 19 september

21:00 AS Roma – Real Madrid

21:00 Valencia – Juventus

21:00 Benfica – Bayern München

Benieuwd naar alle andere wedstrijden die gespeeld worden in de eerste ronde van de CL? Het complete UEFA Champions League speelschema vind je hier

Reageer op artikel:
UEFA Champions League TV gids, wat moet je zien?
Sluiten