Voetbal 17 sep 2018 Jelle van Es

Usain Bolt zit mogelijk in FIFA 19 en dit is hoe “goed” hij is

Over een paar weken is het zover. Dan ligt FIFA 19 in de winkel en kun je als voetballiefhebber aan de slag gaan met je favoriete team en daar digitaal kampioen mee te worden. Natuurlijk kun je dan losgaan met Real Madrid, Barcelona, Ajax, PSV of Feyenoord. Maar je kunt ook kiezen voor het Australische Central Coast Mariners. Als het goed is vind je daar voormalig sprintkampioen Usain Bolt, waar nu zijn statistieken van zouden zijn gelekt.

Usain Bolt in FIFA 19

Na zijn sprintcarrière wil Bolt het heel graag maken als voetballer, maar tot nu toe lukt dat niet echt. Hij heeft bij meerdere teams mee getraind, maar buiten zijn snelheid bakt hij er weinig van. Hij heeft meegedaan in een vriendschappelijke wedstrijd met de Central Coast Mariners, maar heeft nog geen contract verdiend. De leiding houdt echter de deur open, waardoor het zou kunnen dat je Bolt in FIFA 19 tegenkomt. En als dat zo is, dan zouden dit zijn statistieken zijn.

Met een 99 voor snelheid is hij zonder twijfel de snelste speler in FIFA 19, wat gezien zijn geschiedenis ook wel logisch zou zijn. Maar buiten die statistiek bakt hij er niet veel van. En ook dat is eigenlijk wel realistisch. Als je een sneller speler wilt hebben die daadwerkelijk te gebruiken is, dan zijn de onderstaande spelers betere keuzes.

Overigens is het niet voor het eerst dat Bolt in een voetbalgame zit. In de game PES 2018 zit Usain Bolt ook, maar daar zijn zijn statistieken wel een stuk hoger en wordt hij als een legendarische speler gezien. In PES 2019 ontbreekt hij overigens wel weer, waardoor FIFA 19 de enige game is waar je er mee los kunt gaan.

PES 2018 – Usain Bolt Trailer

The world’s fastest man is coming to Pro Evo this year. 15 Minutes of PES 2018 Gameplay 4K 60fps: https://www.youtube.com/watch?v=OBOtiHLOWXw 16 Minutes of PES 18 Gameplay Walkthrough: https://www.youtube.com/watch?v=Dz-tRY14N5k Subscribe to IGN for more! http://www.youtube.com/user/IGNentertainment?sub_confirmation=1 ——————————­—- Follow IGN for more!

Meer lezen over voetbal? Kijk dan eens hier.

Reageer op artikel:
Usain Bolt zit mogelijk in FIFA 19 en dit is hoe “goed” hij is
Sluiten