MMA 6 mrt 2019 Jan De Raab

Vechten is niet meer belangrijk voor Conor McGregor, maar naar één gevecht blijft hij uitkijken

Een beetje sportman weet dat je met een beetje moeite lekker kunt cashen als je voldoende talent hebt. Conor McGregor heeft wat dat betreft weinig klagen. Sporten doet hij voor de lol en is niet langer afhankelijk van de sport voor zijn inkomen. Slimme jongen die Conor.

Met whisky verdient Conor McGregor inmiddels ook lekker

Nu het alweer drie jaar geleden is dat hij verloor van Nate Diaz tijdens UFC 196, blikt hij terug en vertelt hij hoe het hem is vergaan. Verbazingwekkend genoeg is het vechten niet langer zijn primaire inkomstenbron. Nee, mijnheer NcGregor heeft zijn zaakjes goed op orde. Zo genereert hij een leuk inkomen met zijn investering in whisky, Proper 12 en zijn kledinglijn. Daarnaast heeft hij nog aardig wat klusjes die hij erbij doet en laten we vooral zijn sponsorcontracten niet vergeten. Blijkbaar was zijn MMA-carrière niets meer dan een opstapje naar het echte leven.

Wel of geen comeback

De vraag is dan ook terecht of we hem ooit nog in de ring zien voor een lucratieve wedstrijd. Niet zo heel lang geleden leek het erop alsof een comback in de maak was. Conor trainde er behoorlijk op los en had zijn hoop gevestigd op een rematch tegen Diaz tijdens UFC 202. Eerder ging de wedstrijd tegen Donals Cerrone al niet door, blijkbaar veroorzaakt door het idiote idee van de UFC om er een semi-hoofdgevecht van te maken. Ondanks die tegenslagen blijft er nog een droom over: een rematch tegen Khabib Nurmagomedov.

Khabib Nurmagomedov

Volgens UFC-president Dana White is een gevecht tegen Khabib Nurmagomedov het enige gevecht wat McGregor écht wil. Het verlies tijdens UFC 229 is hij nog steeds niet vergeten en wil dolgraag laten zien dat hij toch echt beter is. Of dat gevecht er ooit nog van gaat komen blijft wat Dana White betreft een kwestie van afwachten.

Joe

Reageer op artikel:
Vechten is niet meer belangrijk voor Conor McGregor, maar naar één gevecht blijft hij uitkijken
Sluiten