Voetbal 28 nov 2018 Marlon Labrie

PSV zonder wijzigingen, Barcelona met B-elftal in vermoedelijke opstelling

PSV speelt vanavond om 21:00 in de Champions League thuis tegen FC Barcelona. De Eindhovenaren zijn eigenlijk al uitgeschakeld voor Europees voetbal maar heeft theoretisch nog een kleine kans om door te gaan. Willen ze dat bereiken dan moet er vanavond gewonnen worden van het prestigieuze FC Barcelona. Dat gaat Van Bommel met deze elf namen doen!

PSV – FC Barcelona om 21:00

De Eindhovenaren staat laatste in de groep met een schamel puntje. Met nog twee wedstrijden te gaan zou het Tottenham kunnen inhalen als zij allebei de wedstrijden verliezen. Wil PSV nog kans maken op de derde plaats of in ieder geval de Champions League groepsfase met opgeheven hoofd verlaten moet er vanavond gewonnen worden ven een gehavend Barcelona.

PSV ongewijzigd

Het lijkt erop dat Mark van Bommel zijn elf vaste spelers de wei in zal sturen vanavond. De Eindhovenaren hebben geen blessures en zijn allemaal fit voor het één na laatste duel in de groepsfase van de Champions League. PSV wil vanavond stunten tegen de Catalanen om de droom op Europees voetbal te behouden.

Barcelona kapt met blessures en speelt met B-elftal

FC Barcelona is al geplaatst en kan zich op maken voor de volgende ronde van het miljoenbal. Wel speelt het vanavond met een gehavend elftal tegen de trots uit Eindhoven. Messi is weer terug maar coach Valverde kan niet beschikken over: Luis Suárez, Jasper Cillessen, Thomas Vermaelen, Arthur, Rafinha en Sergi Roberto. Deze spelers zijn in Barcelona gebleven.

Wel kan Valverde weer beschikken over Philippe Coutinho en Ivan Rakitic die beide een basisplek lijken te hebben. Daarnaast gaat waarschijnlijk Munir in de spits beginnen voor de Catalanen. Hij zal samen met Demélé en Lionel Messi de aanval vormen.

Vermoedelijke opstelling PSV

Opstelling PSV

Vermoedelijke opstelling FC Barcelona

Vermoedelijke opstelling Barcelona

Stand in Groep B

Stand groep B

Benieuwd naar de andere mooie wedstrijden vanavond? Check de Resport Champions League tv gids

Nu

Reageer op artikel:
PSV zonder wijzigingen, Barcelona met B-elftal in vermoedelijke opstelling
Sluiten