Voetbal 18 sep 2018 Jan De Raab 4

Een skybox? In Frankrijk zetten ze gewoon een jacuzzi langs de lijn

Natuurlijk kan je gewoon op de tribune gaan zitten bij je favoriete voetbalclub en vanuit die positie de wedstrijd volgen. Heb je wat betere connectie (of bakken met geld) dan regel je een geheel eigen skybox. Ook lekker om met je vrienden voetbal te kijken. Voor een meer enerverende voetbalervaring kijk je vanuit een jacuzzi naar de wedstrijd. Dat doen ze in Caen. Rare jongens die Fransen!

Op het veld in de jacuzzi

Hoe zou dat zijn om vanuit je eigen bad naar een wedstrijd van Caen te kijken? Dan bedoelen we dus niet dat er een tv in je badkamer hangt, maar vanuit een whirlpool in het stadion, de wedstrijd gade slaan. Twee geluksvogels kregen een dergelijke luxepositie in hun schoot geworpen en konden zich negentig minuten lang laven aan een unieke voetbal ervaring.

De grote vraag die open staat is hoe je erbij komt om een badkuip in een stadion te plaatsen. Welnu, de verklaring is even logisch als hilarisch. Caen FC heeft een nieuw sponsorcontract gesloten met Hotel Spa en als gevolg van die deal konden toeschouwers twee unieke zitplaatsen winnen in de jacuzzi om zo de wedstrijd te bekijken.

Eindstand Caen – Lyon: 2-2

Wat betreft de wedstrijd, deze eindigde in een gelijkspel. De van Liverpool afkomstige Nabil Fekir opende de score in de 45e minuut door een schitterende vrije trap en niet veel later zorgde Claudio Beauvue voor de gelijkmaker door een penalty te benutten. In de tweede helft bracht Prince Oniangue Caen op een voorsprong. In de 88e minuut kwamen de bezoekers langszij en scoorde Ferland Mendy waardoor de eindstand eindigde in een 2-2 gelijkspel. Geen opzienbarend resultaat, maar wel een zeer gedenkwaardige wedstrijd dankzij de aanwezigheid van de whirlpool.

Reacties 0
Reageer op artikel:
Een skybox? In Frankrijk zetten ze gewoon een jacuzzi langs de lijn
Sluiten