Nieuws 10 sep 2018 Jelle van Es

NFL week 1 hoogtepunten: epische punt returns en meer

Eindelijk, in de Verenigde Staten is dit weekend de NFL weer begonnen. Nadat we een aantal weken in het pre-season wat toffe dingen zagen, is het nu tijd voor het echte werk. In de aankomende weken proberen de verschillende ploegen zich te plaatsen voor de Playoffs, waarna iedereen droomt om in de Superbowl te spelen. Zover zijn we natuurlijk nog niet, maar we kunnen wel genieten van een paar van de absolute hoogtepunten.

Een epische punt return

Het absolute hoogtepunt van dit weekend wat betreft een enkele play komt op de naam van Jakeem Grant van de Miami Dolphins. Hij scoorde een touchdown na een 101 yard punt return!

De 91 yard punt return van Tyreek Hill van de Kansas City Chiefs om de wedstrijd goed te beginnen was minstens zo mooi.

Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe namen. Zie hoe Saquon Barkley van de New York Giants van 68 yards een touchdown maakt.

Als je denkt aan een turnover, dan denk je meestal aan een pass die wordt onderschept. Von Miller doet echter net alsof hij basketbal speelt en pakt deze fijne steal.

Soms gaat het ook mis. Boswell had de kans om de wedstrijd te winnen in overtime met een field goal van 42 yard, maar mist pijnlijk.

En een game winnen doe je zo, door een punt alsnog te pakken.

Liever een toffe running play? Check dan hoe Alex Collins door een muur aan spelers beukt.

Wil je nog meer hoogtepunten? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
NFL week 1 hoogtepunten: epische punt returns en meer
Sluiten